Sample Saturday

Glow recipe – blueberry cleanser

Oké, oké ik had gezegd dat ik deze cleanser mee zou nemen op vakantie, niet helemaal gelukt haha want toen was hij al op. Besloot om hem toch maar gewoon thuis te gebruiken. Dit tubetje kwam samen met de avocado sleeping mask (lees hier) als pakketje in de Cult goodybag. Deze sample heeft overigens een waarde van 10 Engelse pond wat ik aardig fors vind maar wel ideaal als je het product wilt proberen.

Glow recipe Bleuberry bounce gentle cleanser

Welk merk:

Glow recipe dus, het is gebaseerd op de K-beauty trend (Korean beauty) en ik schreef er dus al over bij de avocado sleeping mask die ik al heb opgemaakt. In de eerste alinea vind je de link mocht je het artikel hebben gemist. Prachtige verpakkingen en dus met name producten gebaseerd of fruitsoorten.

Wat is het:

Dit is een reiniger maar net als andere producten van dit merk is het op 3 manieren te gebruiken. Als masker om de huid heel diep te reinigen (dan 5 minuten op laten zitten) als make-up remover en als ‘gewone’ reiniger.

Het werkt met name lekker op de poriën, heeft lekker veel anti-oxidanten door de toevoeging van blauwe bessen. Blauwe bessen vertragen de huidveroudering (ik lust ze overigens niet, jullie?) Er zit – uiteraard – Hyaluronzuur in 😊 en bevat ook nog eens AHA’s die diep reinigen maar toch heel mild zijn voor de huid.

Verwijdert dus ook dode huidcellen maar verzorgt de huid ondertussen heel goed, je huid voelt verzorgd en klaar voor de volgende stap in je routine.

Glow recipe bleuberry bounce gentle cleanser

Wat vond ik ervan:

Heel lekker, ik schreef dat Glow Recipe zich met name op wat jonger publiek richt – denk ik – maar voor een reiniger maakt dat natuurlijk helemaal niets uit. Het is een doorzichtige gel die met een beetje water in een licht schuim veranderd. Je huid voelt na gebruik schoon en verzorgt en totaal niet ‘strak’.

Er zitten geen parabenen in dit product en ook – voor de liefhebbers- geen SLS of SLES, geen minerale oliën, geen microbeads (plastic deeltjes) en een heleboel meer van wat je niet in je producten wilt tegenwoordig. Mooie ingrediënten allemaal en uiteraard diervriendelijk.

Waar te koop en wat kost het:

In Nederland zie ik het niet maar online dus bij Cult Beauty en voor de Duitsland gangers hoorde ik van een lezeres dat ze dit merk bij de Douglas in Duitsland verkopen, leuk! Je betaalt dus voor de mini tube die ik op de foto’s toon 10,- pond en voor een fullsize fles 30,- pond. Dat is flink maar je doet er een ruime tijd mee en ik vind het het geld wel waard. Ik zou deze absoluut fullsize aanschaffen. De geur is heel licht – blauwe bessen – maar totaal niet chemisch maar echt fruitig. Lekker spul.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt heerlijk en ja ik eet (bijna) iedere dag blauwe bessen. Meestal uit de vriezer. Gisteren toevallig een cake gebakken met “dingen” die op moesten. Bessen dus was lekker want die bessen knappen open door de warmte. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Eigenlijk zouden wij cleansers ook 5 minuten moeten laten zitten, dan zal je huid ook dieper gereinigd worden, denk ik. Blauwe bessen, ik lust ze wel maar niet heel groot fan ervan. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s