Opgemaakt

Empties Februari 2020

De maand is om en ik zit bij het online gaan van deze video in het vliegtuig onderweg naar mijn vakantie. Nou ja, het kan ook zijn dat ik nog op Schiphol ben 😉 het ligt er maar net aan hoe vroeg je erbij bent.

Er ging heel veel op dus een iets langere video dan je gewend bent maar ik zit nu eenmaal nooit zonder woorden om wat te vertellen haha. Onder de foto’s vind je de eventuele reviews terug.

Annette

The Ordinary Niacimide -> Klik hier

Zelfbruiners -> Klik hier

 

10 thoughts on “Opgemaakt

  1. Ik snap precies wat je bedoeld met de douchegel van Molton Brown. Ik heb nu een showerfoam van Rituals en die blijft ook zo heerlijk romig op je huid totdat je het echt afspoelt.
    Ik heb ook wat producten van The Ordinary weer in huis en die voelen ook behoorlijk vet aan, dus die bewaar ik voor de nacht. en dan gebruik ik echt een heel klein beetje.
    Jammer dat het wimperserum uit de handel is, vaak werken die andere serums niet.
    Ik ga eens kijken bij Notino voor een geurkaars, zo jammer dat die geurstokjes van Team Dr. Joseph op zijn!
    Annette, een heel fijne vakantie, veel plezier (lekker veel lezen denk ik ook) en wij horen vast wel hoe het geweest is!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke video weer en geniet van je vakantie! Zo te horen bevat die lippenbalsem lanoline. Ik heb ooit eens een lippenbalsem van Texelana gehad van mijn moeder die een weekje op Texel was geweest en deze was ook op basis van lanoline (zit in schapenvachten) en was ook prettig en langer houdbaar. Was die al weer vergeten maar je kunt deze ook online bestellen:
    https://www.texelana.nl/lippenbalsem-stick
    Erg benieuwd naar die douchegel van Molton Brown. Ga ‘m denk ik gewoon maar eens bestellen als cadeautje voor mijzelf 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie