Weekoverzicht

Weekoverzicht #83

Hallo lieve lezers, hoe was jullie week? Die van mij zou ik vooral als hectisch willen omschrijven, ik wilde graag zo veel mogelijk afronden voor mijn vakantie dat is deels gelukt maar het Corona virus zorgde ook voor de nodige onrust dus was ik ook veel in gesprek en schreef ik een soort calamiteitenplan 😉

Hello Fresh

Gegeten

Eerst maar even de Hello Fresh box van afgelopen week. Het was allemaal weer dik in orde. We begonnen de week met de pittige kippensoep. Dus weer een nachtbraker geweest haha, mijn zoon had deze gemaakt maar er bleek niet zo veel knoflook in te zitten maar wel behoorlijk wat verse gember dus ik denk dat dat de boosdoener was voor mij. Dinsdag de Italiaanse hamburger met een lekkere salade en op woensdag de viswraps. Die hadden we al een keer eerder gehad en zijn heel snel gemaakt.

Gelezen

Ik las het boek Doodsgeheim een tijdje terug al uit maar had hem nog niet vermeld. Het is het 6e deel uit de Erika Foster serie en de schrijver is Robert Bryndza. Echt hele fijne boeken. De boeken zijn op zicht goed los te lezen maar het is natuurlijk leuker om ze op volgorde te lezen zodat je het hele verhaal van de Detective meekrijgt.

doodsgeheim

Op een ijzig koude ochtend vindt een moeder het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Wie zou zo’n gruwelijke moord voor de deur van het slachtoffer uitvoeren?

Detective Erika Foster, net bekomen van haar vorige zaak, is vastbesloten om ook deze zaak te leiden. Tijdens het onderzoek stuit ze op diverse aanvallen op jonge vrouwen in een doorgaans rustige buitenwijk van Londen.

Erika is op zoek naar een angstaanjagende moordenaar, en de zaak wordt alleen maar gecompliceerder als blijkt dat de vermoorde jonge vrouw verstrikt zat in een web van geheimen. Net als Erika eindelijk een lijn begint te zien in de aanwijzingen, wordt ze gedwongen haar eigen pijnlijke herinneringen weer op te halen. Erika moet zichzelf dwingen om gefocust te blijven, diep te graven, en de moordenaar te vinden – voordat hij weer toeslaat.

Wil je dit boek lezen? Koop hem dan via deze link – Klik hier – het is een affiliate link en ik krijg dan een klein percentage. Voor jou is de prijs gewoon hetzelfde 🙂

WO 83 (1)

Gewandeld

Nee, dat kwam er niet van deze week. Wat een shit-weer (excuse my French). Ik heb welgeteld 1x een lunch wandeling kunnen maken. Wel mooi uitzicht want we hadden geen boten voor de deur dit keer. We kregen wel al bericht dat er met Sail 2020 (in augustus) de nodige joekels bij ons ook aanmeren. Leuk, ben heel benieuwd. We hebben voor het personeel al polsbandjes moeten bestellen wat onze kade wordt voor sale helemaal afgesloten.

Corona

We kunnen er niet meer onderuit en ook in Nederland zijn de eerste Corona meldingen. Op het werk was het stil want een deel van de collega’s was in de UK, daar was wel paniek geweest want er was een grote marketing meeting geweest – inclusief Italiaanse collega’s dus zou iedereen 2 weken thuis moeten werken. Daar kwam de directie later toch op terug maar ik heb inmiddels het nodige uitgeschreven voor als er Corona komt en ik ben met vakantie. Kunnen ze het zo van de plank pakken. Wel desinfectant besteld, we konden nog 15 flessen online kopen hahaha dus dat staat allemaal klaar inmiddels. Verder zoeken ze het maar even uit zonder mij volgende week.

WO 83 (8)

Thuis productief

Vrijdag werkte ik vanuit huis en had ik een strak gepland schema zodat ik privé en werk kon combineren deze dag. Ik moest in alle vroegte naar het stadskantoor – naast ons mooie raadhuis om de verlenging van mijn rijbewijs te regelen. Weer thuis ging ik weer aan de slag en om 10 uur kwam de installateur voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de CV ketel.

Tijdens mijn lunchpauze ging ik voor controle naar de tandarts. Ik maak altijd een heel werk van mijn gebit (tongschraper, flossen, raggertjes en poetsen). De tandarts gaf me nu – met instructie – twee van deze borstels mee, volgens haar de Rolls Royce onder de gebitsverzorging J als ik ze eenmaal goed in gebruik heb hoef ik niet meer te flossen en ook niet meer van die rubberen raggertjes te gebruiken. Voila, aan de slag er dus maar mee.

En tot slot aan het einde van mijn werkdag naar de schade-expert om een sterretje in mijn autoruit te laten maken. Zo kon ik dus goed het werken en privé combineren deze dag al was ik wel heel moe want het was passen en meten.

WO 83 (4)

Weekend

Niet naar de markt deze keer want ik ga tenslotte met vakantie dus geen bloemen en geen kaas. Wel naar de Travelex om geld te halen. Ik had het van te voren al besteld dus hoefde het alleen even langs te halen. Leuk om weer eens guldens te hebben – al was dit hun laatste en moet ik het verder met Amerikaanse dollars doen.

WO 83 (10)

Op zondag had ik van lieve vriendin Marja een bandje voor de huishoudbeurs gekregen. Ik heb een kort rondje gemaakt – toch een klein beetje uit voorzorg voor Corona ook, wil niet ziek worden op vakantie maar leuk om weer eens geweest te zijn.

Nog 2 dagen werken en dan lekker vakantie. Kan niet wachten. Hoe was jullie week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Dat corona virus, wat een toestand… Gelukkig kom ik weinig onder de mensen en ik hoop dat ze snel dat medicijn kunnen toepassen. Verder kijk ik weinig op tv naar programma’s erover (hoogstens het journaal) anders word ik er alleen maar nerveus van.
  Mooi gebouw vind ik dat altijd in Hilversum, volgens mij van een bekende architect.
  Het is vandaag weer zo een baggerweer, het schiet maar niet op. Hoop dat de boeren nu niet meer kunnen klagen over droogte, vrees dat alles nu weer veel te nat is.

  Like

 2. Nog 2 dagen en dan je welverdiende vakantie. Leuk de Sail straks bekijken vanuit je werk plek. Geniet op Curaçao en heerlijk weer daar. Wij gaan donderdag 4 dagen naar London. Ik was er al eens geweest met een vriendin, maar Hans nog nooit. Dus even een stedentrip.

  Like

 3. Heerlijk vooruitzicht en die voorpret is heerlijk 🙂 Voornamelijk thuis en veel bed en stoel gezien…we kijken of we IKEA aansprakelijk kunnen stellen voor de rommel op de vloer maar in NL schijnt dat nog heel wat haken en ogen te hebben. Omdat een traumatische heupluxatie ook maar zo zelfzaam is kan ik weinig op internet vinden. Het gaat altijd om mensen die een prothese heup hebben. Morfine is mijn beste vriend op dit moment al moet ik natuurlijk ook weer oppassen voor verslavind. Anyway ik wens je een hele fijne en relaxte vakentie en geniet vooral!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s