Weekoverzicht

Weekoverzicht #82

Nog steeds onstuimig mensen. Het was me het weekje wel weer. Gelukkig was het op werkgebied wel druk maar niet stormachtig. Ik ben aan het voorbereiden voor mijn vakantie en dan wil ik altijd zo veel mogelijk afronden zodat de collega’s in de UK zo min mogelijk hebben over te nemen. Maar eerst de afgelopen week.

WO 82 (8)

Gegeten

We hadden weer een Hello Fresh box met 3 maaltijden. Op maandag maakte ik de Tiki Masala. Ik vond het best veel werk en het recept klopte qua timing niet helemaal. Uiteindelijk wel lekker gegeten maar er gaat vrij veel knoflook in (heb er lang niet zoveel ingedaan als het recept aangaf) maar toch raar gedroomd. Ik krijg altijd een soort hallucinaties als ik teveel knoflook eet en dus hele rare dromen. Beetje geradbraakt op de dinsdag dus 😉

Op dinsdag aten we vegetarisch met de conchiglie. Deze hebben we al een paar keer gehad en is een heerlijke maaltijd. Je mist het vlees totaal niet in dit gerecht. Tenslotte op woensdag aten we de taco’s altijd lekker.

WO 82 (3)

Gewandeld

Ondanks de sterke wind is het toch weer geluk om 3x te lopen deze week. Wel met ‘haven-haar’ tot gevolg (lees coupe windhoos) haha maar goed het is lekker om even een frisse neus te halen. Deze twee joekels lagen deze week voor de deur, Marry en Tina gezellig naast elkaar.

Gebruiksaanwijzing

We hebben sinds een aantal weken een nieuwe professionele vaatwasser. Zo een die in restaurants gebruikt wordt en binnen een paar minuten een vaat doet. Ideaal maar er moeten er een paar her-opgevoed worden want ook al roep je 100x dat ze hun zooi moeten afspoelen voordat ze het in de machine zetten was het afgelopen week weer een rotzooitje. Er ontstond ook irritatie bij collega’s onderling dus maar even met foto’s een ‘gebruiksaanwijzing’ gemaakt hoe ze de machine moeten gebruiken (en schoonmaken). Heel benieuwd hoe dat gaat als ik straks met vakantie ben.

WO 82 (7)

Koopje

Een week of 2 geleden kocht ik een blauwe ‘fluwelen’ broek voor EUR 5,-. Ik had hem al een paar keer gezien maar toch laten hangen. Toen hij er de week erop nog hing vond ik dat hij mee naar huis mocht. Hij zit heerlijk (lekker hoge taille) en hij is prima te combineren met bijvoorbeeld witte blouse en spijkerjasje maar ook met een shirt en leuk vest. Hij zit ook nog eens heel lekker dus goede score.

Gelezen

Afgelopen week las ik het boek Eindstation Auschwitz uit van Eddy de Wind. Ik wist niet dat dit boek al twee keer eerder was uitgebracht maar door omstandigheden bij de diverse uitgeverijen dus weer uit de schappen verdween. Het boek is daadwerkelijk in Auschwitz geschreven en wordt daarom gezien als van historische waarde. De meeste verhalen die we kennen van dit kamp zijn opgeschreven na de oorlog. Ik vond het niet het meest geweldige boek over het concentratiekamp dat ik heb gelezen maar dat maakt het zeker niet minder interessant.

Mocht je het boek willen kopen kan dat middels deze link: klik hier

 

Weekend

Donderdagavond had ik mijn nagels al laten doen. Lekker naturel deze keer, volgende keer weer een kleurtje erop. Ik deed niet veel in het weekend was het was vooral weer aan het stormen en heel veel regen. Maar dat hoef ik jullie niet te vertellen natuurlijk. Ik kocht wel mooie Bromelia’s zijn het geloof ik? En zaterdagmiddag ging ik naar de schoonheidsspecialiste.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Alstroemeria is de naam van je bloemen 🙂 kassen vol hier in dit gebied mooie bloemen idd leuke schoenen heb je aan met dat lichtblauw .Fijne week word waarschijnlijk weer vaak coupe windhoos 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Blijft onstuimig en heb dan liever een winter.
  Was bij ons ook een druk weekje met de hond en Nina in huis, maar wel super gezellig.
  Maar nog even voor jullie en dan lekker de zon en lekker vooruitzicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Taco’s vind ik ook altijd lekker! Wat apart dat je gek droomt van knoflook, mijn vader zei altijd dat hij het van kaas kreeg. Volgens mij heb ik dat ook met kaas. Vannacht ook zo raar gedroomd, al kan ik vaak dromen wel herleiden naar wat er speelt op dat moment. Ik droom vaak over vuilniszakken, zelfs onze auto zat erin en ging mee met de vuilnisman, haha! Tijd om op te ruimen, schoon schip te maken? Over schepen gesproken, wat een gevaartes zijn dat eigenlijk. Ik vond het al zo bijzonder dat mijn vader zo’n ding kon besturen… (grote vaart)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s