Unboxing

Beautybox Februari 2020

Hieperdepiep vandaag blaas ik 49 kaarjes uit! Daar heb je een flinke adem voor nodig 🙂 en unbox ik voor jullie de lookfantastic beautybox. Uiteraard staat deze februari box in het teken van de liefde en is het de Valentijnseditie.

Annette

12 thoughts on “Unboxing

  1. Van harte gefeliciteerd! De box ziet er weer prima uit. Vooral die toner lijkt mij wel wat. Lipmaskers, ik weet het niet of dat echt iets doet, ik heb altijd het idee dat het gewoon een fleecemask is met hyaluron (daar is ie weer!) maar dan in de vorm van lippen…?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s