Weekoverzicht

Weekoverzicht #81

Afgelopen week was mijn zoon jarig, was ik jarig en was het Valentijnsdag. Er werd dus heel wat afgevierd de afgelopen week. Hadden we wel last gehad van Chiara en was het gisteren Dennis die de boel omver probeerde te blazen. Ik neem je mee door mijn week.

WO 81 (12)

Storm Chiara

Het bleek toen ik maandagochtend op kantoor kwam dat er een schuifdeur open had gestaan 😦 ik begon de dag dus gelijk met dweilen. Dat deed ik niet alleen want we hadden hoog bezoek uit de US en deze man hielp mij een handje (hij was veel eerder dan gepland op kantoor) dus samen met de Senior vice president stonden we met zijn 3tjes de vloer weer droog te maken haha. Ik wilde niet dat ze dat deden maar hé, familiebedrijf dus er was geen discussie mogelijk. Fijn dat ze zich daar niet te goed voor voelen, dat heb ik wel eens anders gezien.

Thuis leek het even of een deel van de schutting het wilde begeven dus aan de buren gevraagd of ze aan hun kant iets zwaars konden plaatsen en dinsdag heeft mijn vader met beugels de schutting weer vastgezet. Gelukkig alles weer in orde nu.

WO 81 (11)

Jarig

Dinsdag was Timo jaren en gingen we in de avond heerlijk uit eten bij de Thai. Ik had biefstuk (knapperig gebakken) met oystersaus en champignons en gebakken rijst. Wat was dat lekker maar erg veel. Gelukkig konden we wat over was mee naar huis nemen.

Woensdag was ik zelf jarig en kreeg ik mooie rozen van mijn schoondochter, een kadobon van MyJewellery van Isabelle en van Timo leuke ontbijtbordjes en een boek over beroemde vrouwen en hun kat. Lekker verwend dus. Oei, en laat ik die enorme doos Leonidas bonbons niet vergeten 🙂

Gelezen

Na een paar goede thrillers vond ik het even tijd voor een ander boek en las ik het boek Veel Liefs van Beth O’Leary:

Tiffy en Leon delen een flat zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Zij werkt overdag, hij ’s nachts, en ze communiceren via geeltjes. Hoe goed kun je iemand leren kennen die je nooit hebt ontmoet?

Tiffy is 27, onverwacht vrijgezel, niet heel rijk en heeft snel een flat nodig. Leon is 27, draait nachtdiensten als verpleger en heeft geld nodig voor een advocaat voor zijn broer, die onschuldig vastzit. De oplossing: ze delen Leons flat. (Of eigenlijk – Leons bed.) Leon slaapt er overdag, als Tiffy op haar werk is, en de rest van de tijd woont Tiffy er. Ze houden zich aan de huisregels, komen elkaar nooit tegen, en deze situatie bevalt hen prima.

foto: bol.com

bron foto: bol.com

Terwijl Tiffy’s ex enge, stalkerachtige trekjes lijkt te vertonen en het hoger beroep van Leons broer niet wil vlotten, begint wat een zakelijke (en vooral tijdelijke!) overeenkomst had moeten zijn langzaam als thuis te voelen. Maar hoeveel kun je écht over iemand weten als je elkaar nog nooit ontmoet hebt…?

Zalig hoor, je zat erop te wachten tot ze elkaar eindelijk eens gaan zien en dat is ook nog eens een heel grappig moment. Leuk boek en leest lekker vlot weg. Hier gaat zeker een verfilming van komen dat kan bijna niet missen. Wil jij ook dit leuk boek lezen? Via deze link is hij te koop. Aanrader!

Valentijnsdag

Ik vind Valentijnsdag niets bijzonders. Nu heb ik ook geen relatie natuurlijk maar het is allemaal zo commercieel toch wel jammer, we zouden gewoon vaker lief voor elkaar moeten zijn. Desalniettemin hadden we op het kantoor een Valentijns lunch, lekker allemaal wat meenemen en met elkaar opeten. Het was weer super geslaagd en er waren heerlijke hapjes. Ik had een pasta pesto salade gemaakt. Van ‘de baas’ kregen we allemaal een totebag die bij een campagne hoort die nu in de winkels ligt (je krijgt hem bij aankoop van EUR 100,-) het is een mooie stevige canvas tas maar met een brede bodem. Ideaal dus voor de boodschappen.

Valentine lunch-BorderMaker

Weekend

In het weekend deed ik niet veel. Ik haalde even rozen op de markt (en kaas) en op zondag ging ik even onder de zonnebank. Verder huishouden gedaan en lekker rustig wat aangerommeld. Over 2 weken heerlijk op vakantie dus daar ga ik nu een beetje naar toe leven. Zin in. Hoe was jullie week, onstuimig?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Grappig dat boek kreeg ik ook voor mijn verjaardag. Heerlijk dat eten erg benieuwd naar dat roze op links. Spannende week hier we dachten dat mijn moeder neus/bijholte kanker had maar gelukkig bleek het een bacterie. Nu nog een heftig onderzoek deze of volgende week om te kijken welke antibiotica geschikt is. Eind van de week barst het carnaval hier los en de halve stad hangt al vol vlaggen….misschien gaan we toch maar weg. Het is hier overigens absoluut niet de bedoeling dat je “verkleed” komt iedereen loopt in een blauwe kiel of jas met emblemen. Ook geen idee of de winkels open zijn. Fijne week weer en heerlijk alvast voorpret over je vakantie 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Feestweek achter de rug en hoop ook de storm. Heerlijk weer om in het weekend te lezen. Wij nu 1 week de hond te logeren en Nina , want ze haat skiën en had vorig jaar al een kamertje bij mij gereserveerd. Ook weer gezellig hoor. Afgelopen vrijdag met vrienden bij t Zusje gegeten en zaterdag bij andere vrienden gegourmet. Gisteren Richard met de jongens te eten gehad. Heerlijk als je pensionaris bent en tijd hebt voor leuke dingen. Voor jullie ook een leuk vooruitzicht .Geniet en Leef.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat gaaf dat “de grote baas” meehielp met dweilen! Jij werkt echt bij een tof bedrijf! Nogmaals gefeliciteerd natuurlijk, ook Timo. Dat boek lijkt mij ook enig, momenteel ben ik ook tussendoor een ietwat luchtiger boek aan het lezen. Gaat over een vrouw die naar Kos gaat om daar te werken in de kattenopvang. Nou, echt luchtig is het niet, er worden daar wel buitenlandse vrouwen omgelegd…Maar volgens mij zit er ook wel een love story in verwerkt.
  Gisteren gingen wij naar mijn schoonvader en wat een wind! Bizar dat die wind zo warm was. Later reden wij tijdens de wolkbreuk naar huis, doodeng. Heel donker en een stuk kouder in een keer!
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s