Weekoverzicht

Weekoverzicht #69

Wat een lekkere week was het, ging als een speer voorbij en ik kan niet geloven dat we al heel hard richting December gaan. Ik moet nodig na gaan denken wat ik ga klaar maken met kerst want ik krijg eters en wil geen last-minute menu. Komende weken maar eens even voor gaan zitten. Maar nu eerst de afgelopen week.

WO 69 (3)

Gegeten

We hadden een Hello Fresh box. De Mexicaanse viswraps waren denk ik het meest snelle recept dat we de afgelopen maanden hebben gemaakt, en lekker! Niet onbelangrijk. Zeker voor herhaling vatbaar. De Noedelsalade met varkenshaas hadden we al eens gehad maar ook weer heerlijk gegeten. Tot slot de rijstschotel met kip en groenten. Ook erg lekker. Komende week heb ik ook nog een box en dan zet ik hem weer even stop voor december denk ik.

Gedragen

Deze week maakte ik de foto’s tegen de grijze muur in kantoor, ziet er wel mooi uit. Ik ging met name weer voor comfort. De college trui had ik net nieuw 🙂

WO 69 (5)

Gesnoept & gekocht

Op dinsdag was ik even snel naar de winkel in de Leidsestraat om een contract af te geven en om mijn personeelsbestelling op te halen. Die grijzetrui met de rode N is het geworden. Heel dik is hij dus ideaal straks als het wat kouder wordt. Mijn dochter vond hem ook tof want die had hem van de week ook al even ‘geleend’ haha. Bij terugkomst op kantoor was deze enorme chocolade sint voor mij afgegeven door een kantoor waar ik mee werk. Ik heb hem een kopje kleiner gemaakt en ja hoor, binnen 2 dagen had het hele kantoor hem opgegeten. Niet normaal wat die gasten weg kunnen werken haha.

WO 69 (6)

Masker & Koelkast

Op donderdag nam ik 2 maskers, een voor onder de ogen en een voor de lippen. Vond ze niet bijzonder moet ik zeggen. Mijn koelkast heeft op vrijdag altijd een troosteloze inhoud, hebben jullie dat ook? Wel makkelijk om er dan even een lapje door te halen maar het is echt altijd treurig zo’n lege koelkast. Op zaterdag dus maar weer de nodige boodschappen halen.

Weekend

Op zaterdag haalde ik rozen. Ik kreeg te horen dat de lelies van vorige week in de kliko moesten want giftig voor Skoet 🙂 gelukkig keek ze er niet naar om maar heb ze toch einde van de week maar weggedaan, ondanks dat ze best nog mooi stonden.

WO 69 (13)

Ook maakte ik lekker een pan groentesoep en daar heb ik het hele weekend van gegeten.  Voor het werk heb ik iedereen een lege kerstbal gegeven en de opdracht om er iets leuks van te maken. Haha best lastig maar ik heb van mezelf een ‘elfje’ gemaakt. Het is wat gepriegel maar wel leuk geworden toch?

WO 69 (14)

6 december ga ik de boom op kantoor neerzetten en dan die maandag erop kan iedereen zijn persoonlijk bal erin hangen. Ik zal dan zeker wat foto’s maken wat iedereen ervan gemaakt heeft. Komende week ben ik maar 3 dagen op kantoor. Wat ik de andere dagen doe lees je volgende week.

Annette

5 thoughts on “Weekoverzicht

  1. De tijd vliegt inderdaad voorbij en volgende week al weer December. Mijn week is ook omgevlogen en snap niet dat ik nog gewerkt hebt .Maandagmorgen sporten. Afgelopen dinsdag naar Naturalis in Leiden geweest, wat een mooi museum geworden. Donderdag bestuursvergadering van het koor bij mij thuis met een lunch en s middags repetitie koor.Zaterdag bij Casper voetbal gekeken en s avonds visite tot in de late uurtjes. Zondag middag gezongen in het Wapen van Huizen en wat was het gezellig en veel publiek. Wat een leuk idee om je eigen kerstbal te maken en je staat er mooi op. Succes van de week in Roermond mer Black Friday

    Like

  2. Die kerstbal is hilarisch! Heel leuk gedaan! Ow, die trui zou ik ook zo uit je kast halen, hij staat je ook top. Waar heb je die gekocht?
    Soms vind ik wraps zo een zure smaak hebben, maar lijkt mij wel lekker met vis. Ik vond die gerechten van Marley Spoon ook zo lekker. Verrassend qua samenstelling en heel smakelijk. Slim dat je die lelies toch hebt weggedaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje/ bloemetje/stampertje…En de groetjes aan de onthoofde Sint, haha!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s