Elemis

Elemis Hydra-balance Day Cream

In een van de LookFantastic beautyboxen van de afgelopen maanden (weet niet meer precies welke maand het was) zat een luxe sample (of travel mini – vindt dit formaat niet echt een sample) van de Elemis dagcrème. Ik schreef al eens een Sample Saturday over Elemis (klik hier) en binnenkort heb ik ook een reiniger van dit merk in een artikel die ik met veel plezier aan het gebruiken ben.

Elemis hydra-balance day cream

Elemis is een high-end merk, prijzen zijn dus aan de hoge kant maar ik vind het merk niet onbetaalbaar. Ik vind dat ze erg prettige producten hebben en ik gebruik het merk dan ook graag. Zeer in mijn nopjes dan ook met deze tube dagcrème.

Het tubetje heeft een inhoud van 20ml wat toch behoorlijk te noemen is. Ik heb dan ook een paar weken plezier gehad van de crème. Hij is zuinig in gebruik dus a little goes a long way.

Elemis hydra-balance day cream

Over de crème:

Elemis Hydra-Balance Day Cream hydrateert de huid en reguleert tegelijkertijd de olieproductie, waardoor je een perfect uitgebalanceerde teint krijgt. Speciaal samengesteld voor de normale en gecombineerde huidtypen, bevat het moerasspirea extract om vettigheid te beheersen, hyaluronzuur om vocht vast te houden en een mix van petitgrain, neroli en mandarijn die de huid kalmeren en verzorgen.

Elemis hydra-balance day cream

Mening:

De geur is heel lekker en typisch voor de Elemis producten, het ruikt fris haha niet dat dat veel zegt maar ik vind geuren nu eenmaal lastig te beschrijven want wat ik fris vind ruiken beleeft een ander wellicht weer heel anders. Mijn huid doet het heel goed op deze crème. Hij werkt ook prima onder make-up, hij trekt snel in en zorgt de hele dag voor een goed gevoede huid.

Doordat de crème wat ‘nattig’ is – weet wederom niet hoe ik het beter kan beschrijven – zou ik niet meer dan een borrelnootje per keer gebruiken. Anders trekt het niet goed in, zelf ben ik totaal niet zuinig qua smeren en houd ik wel van een klodder 😉 maar deze is echt beter als hij met mate wordt gebruikt en meer is ook echt niet nodig.

Elemis hydra-balance day cream

Prijs:

De prijs van deze crème is € 58,- wat ik al schreef hierboven, niet goedkoop maar ook zeker niet onbetaalbaar. Als je het kunt veroorloven wil ik je aanraden zeker eens bij dit merk te gaan kijken, ze hebben echt hele fijne producten waar je huid goed op zal reageren. Lookfantastic heeft een ruim assortiment Elemis producten en aangezien ze ook een .nl site hebben heb je het ook nog eens razendsnel in huis. Mijn beautybox is er tegenwoordig ook een stuk sneller dan voorheen toen de box uit de UK verzonden moest worden. Behalve de laatste 2 maanden ahum, leveringsproblemen 😦 Aanrader dus die producten van Elemis.

Annette

 

4 thoughts on “Elemis

  1. Elemis is voor mij ook een “nieuw” merk maar het klinkt prima. Ik begrijp wat je met fris bedoeld. Niet echt een geur die je kan benoemen, maar ook geen zware crèmegeur…Zoiets? Ik vind het ook zo lastig om geuren te bespreken, met fris denk ik in ieder geval niet aan muf. En ik heb wel eens wat in handen gehad wat echt muf rook. Deed niks af aan de werking, maar ik ga toch liever voor fris!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Elemis | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s