Unboxing

Graze & Monsterdoos

Een dubbele unboxing in dit filmpje. Ik laat je eerst de Grazebox zien (een kleine snackbox) en daarna de inhoud van de monsterdoos. Beiden zijn geen abonnements boxen en is ook niet gesponsord. Gewoon zelf betaald 🙂

Veel kijkplezier

Annette

5 thoughts on “Unboxing

  1. Die Grazebox is leuk! En spotgoedkoop. Die Monsterbox is ook heel compleet, daar zit echt veel i, zeg!
    Ik ben wel dol op ansjovis, zeker lekker op pizza. De Aziatische dressing lijkt mij ook heel lekker en ik ben ook van het gemak. Jeroen maakt het altijd helemaal zelf. Slimpie bloedsinaasappel ga ik ook eens proberen als het in de winkel ligt, wij kopen tegenwoordig altijd Slimpie. Vooral de citroen versie is heel lekker en fris van smaak! Mooie boxen, ik ga even googelen op de Grazebox!

    Geliked door 1 persoon

  2. Net nog staan twijfelen in de winkel of ik stoofvlees zou meenemen…heb nu gehaktballen die aan het pruttelen zijn. Volgende keer stoofvlees! (wil ik op tijd mee beginnen)

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s