Unboxing

Jouwbox editie 6

Ook deze keer mocht ik de mooie jouwbox ontvangen. Ik laat aan je zien wat er allemaal in de box van de zesde editie te vinden is. Zeker weer de moeite waard. Wil jij deze box ook ontvangen? Ga dan snel naar deze link –> Jouwbox

Veel plezier met kijken en ik hoor graag wat jij van de inhoud vind.

Annette

2 thoughts on “Unboxing

  1. Momenteel ben ik ook aan de lijnzaad. Ik heb van de huisarts van die zakjes speciaal spul voor de darmen maar nu gebruik ik ook daarnaast lijnzaad. Ik moet dan wel extra water erbij drinken anders krijg ik behoorlijk last van kramp. Dus als je het gebruikt, extra water/thee drinken. 😉
    Het product voor je haar is zeker interessant, ben benieuwd hoe die je bevalt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s