Plog

Plog #56

Het is weer tijd voor mijn weekoverzicht. Wat ik allemaal deed de afgelopen week lees je hieronder. Ik vergat vooral weer foto’s te maken – dus van zondag geen foto’s maar ik deed toen ook bar weinig haha.

Hello Fresh box

Gegeten

Onze voorlopig laatste Hello Fresh box kwam deze week. Isabelle is nu met vakantie, daarna gaat Timo en zelf ga ik ook nog met vakantie dus hebben we de box de komende weken even stop gezet. Maar de afgelopen week dus nog 3 maaltijden uit de box. Maandag aten we noedels met varkenshaaspuntjes, op dinsdag heeft Isabelle de tonijnburgers gemaakt en op woensdag was het tijd voor de parelcouscous met kipworst. Het heeft ons weer prima gesmaakt allemaal.

Kleding plog 56

Gedragen

Het is me weer gelukt om elke (werk)dag een outfit foto te schieten 🙂  . Op maandag droeg ik het leuke nieuwe pailletten t-shirt dat ik kocht bij de Zara. Op dinsdag vond ik mijn neppe lederen broek (in blauw) van de H&M weer terug in de kast en kreeg er veel complimenten over. Het is ook een fijne broek die mooi zit. Op woensdag trok ik de overal van C&A weer aan, wel met een vestje erover omdat het minder warm was. Oh boy blijft toch lastig als je moet plassen haha. Op donderdag de fijne broek van Nikkie met New Balance t-shirt en spijkerjasje en op vrijdag een off-schoulder trui (van heel dun materiaal) van de Zara en een donkerblauwe broek ook van Nikkie. Die broek bleek veel te warm dus toen ik thuis kwam gelijk uitgetrokken. Die is echt meer voor  het najaar/winter.

Koffiemachine

De koffiemachine op het werk gaf ook weer eens kuren. De melkpoeder blaast zo hard door de machine dat alles eronder zit grrrrr. Plakken tot en met natuurlijk. Ik maakte foto’s en stuurde ze naar de leverancier. Blijkt een software update nodig te zijn dus ze komen het als het goed is komende week fixen.

Financieel advies

Op vrijdagmiddag kreeg ik mijn financieel adviseur over de vloer. Het was alweer wat jaartjes geleden dat we mijn verzekeringen onder de loep hadden genomen en ik wil gaan bijsparen voor mijn pensioen. Goed om de boel weer even te bekijken. Het was eigenlijk allemaal nog in orde al wil ik mijn doorlopende reisverzekering omzetten van alleen Europa naar werelddekking (reislustig als ik tegenwoordig ben haha) en ga ik dus een pensioenspaarplan afsluiten.

Plog 56 (10)

Gekocht

Zaterdag ging ik even naar het dorp en deed ik een rondje bij de Action maar kocht daar eigenlijk alleen wat eten voor Skoet en zo’n pennetje voor mijn telefoon (ik speel wel eens een spelletje op mijn telefoon en dan vind ik zo’n pennetje handig) mijn huidige was ‘versleten’.

Plog 56 (11)

Bij het Kruidvat kocht ik van die sesamkoekjes, een nieuwe browgel van de Essence en een anti-klit spray, deze variant is voor glans, ik heb die met Keratine al 2x eerder gehad en werkt heel goed dus nu deze variant proberen.

Plog 56 (13)

Bij de Primark tenslotte kocht ik dit bikinibroekje en topje voor in totaal 4 euro J score! Ik zocht een nieuw zwart bikinibroekje voor bij een aantal topjes die ik heb (de broekjes gaan na een zomervakantie toch vaak lubberen) en deze was afgeprijsd voor 3 euro. Toen ik het topje voor 1 euro zag hangen ging die ook maar mee. Nu heb ik een aantal bikini’s die ik kan mixen en matchen voor Griekenland over een paar weken.

Plog 56 (12)

Markt

Op de markt geen bloemen helaas, ik denk dat de bloemenkraam met vakantie is want ze stonden er niet. Het zou ook kunnen dat door de sterke wind ze besloten niet te komen maar het was maar een klein marktje, veel kramen waren er niet, echt vakantietijd. Gelukkig was de kaasboer er wel gewoon.

 

Gelezen

Verder heb ik ondanks het onstuimige weer – zowel zaterdag als zondag – lekker buiten in de tuin gezeten en gelezen. Ik las het boek van Harlen Coben – de ontdekking uit en ben nu in de nieuwe Nicci French begonnen, maar Harlen Coben is zeker de moeite waard, altijd fijne boeken met verhalen die goed in elkaar zitten. Ik ben fan!

De ontdekking

Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs en criminaliteit. Als blijkt dat Aaron is vermoord en iemand het ook op Ingrid heeft voorzien, komt alles in een stroomversnelling.

Simon blijft vertwijfeld naar zijn dochter zoeken, weigert zich af te laten leiden en stelt daarbij zijn leven in de waagschaal. Dan ontmoet hij Elena Ramirez, een privédetective die is ingeschakeld om de verdwijning van een andere jongere te onderzoeken. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die het daglicht niet kan verdragen: Truth Haven, geleid door een man die zich The Truth noemt.

Zal Simon zijn dochter ooit levend terugzien? Kan hij de schimmige praktijken van Truth Haven ontmaskeren en zijn leven weer oppakken zonder dreiging en intimidatie? En waarom lijkt er een verband te bestaan tussen Ingrid en de sekte? Kan hij de verbijsterende waarheid ontdekken zonder er zijn leven voor te moeten geven?

Je kunt de paperback hier bestellen -> Klik hier

En het ebook hier -> Klik hier

Of ga je voor het luisterboek? -> Klik hier

Hoe was jouw week? Nog iets leuks gedaan?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link, bestel je iets via deze link krijg ik daar een klein bedragje voor, het kost jou niets extra’s*

6 thoughts on “Plog

 1. Heerlijk voor alles weer gezorgd Annette 👌
  Ja zo’n jumpsuite is leuk, behalve als je nodig naar de toilet moet ……?
  Leuke kleding heb je aan en je zorgt goed voor je zelf en dat is heel belangrijk.
  Heerlijk ontspannen met een boek dat vind ik ook heerlijk, ik ben nu een boek aan het lezen die een nichtje van mij heeft geschreven over haar leventje.
  Volg via Polarsteps Danielle met haar gezin, zij zijn 3 weken naar Thailand.🌞
  Kon Rick daar ook op volgen tot dag 22 ?
  Afgelopen donderdag Richard met Tim en Hidde naar Schiphol gebracht, ze zijn 1 week naar Amerika en daarna nog 1 week Aruba🌞
  Daarna zijn Hans en ik naar Amsterdam gegaan en Amsterdam moest nog ontwaken, maar heerlijk rustig.
  Wij hadden Inderdaad bij jou een bakkie kunnen doen !
  Voor jou ook een fijn vooruitzicht lekker op vakantie naar Kos toch ???
  De Guitjes zijneen reislustige familie.
  Een hele fijne week weer !😘🙋

  Like

 2. Yak, al dat melkpoeder uit die koffiemachine. Nooit geweten dan koffiemachines ge-update moesten worden… Zo hou je de mensen wel aan het werk, haha!
  Die leren broek staat je goed inderdaad. Bij veel mensen vind ik het niks, maar jij kan het goed hebben en dat shirt is enig.
  Ik ben ook weer heerlijk aan het lezen, vaak heb ik totaal geen zin om te bloggen en kan mij moeilijk losrukken uit mijn boeken. Enige nadeel, ik wordt ook heel slaperig ervan, dan zie ik de letters dubbel, dus moet ik het boek weer even terzijde leggen. Met andere woorden, het ontspant heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heb je toch toffe outfits! Ik hou er wel van!
  En die koffiemachine, zeker een maandag product! Hahahaha…

  Sorry voor mij afwezigheid… maar kon echt geen energie vinden om blogs te lezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s