Unboxing

LookFantastic Beautybox Augustus 2019

Heerlijk, daar is hij weer! De beautybox van deze maand. Ik laat je zoals gebruikelijk zien wat er in de box zit. Ik heb al jaren een abonnement op deze box en betaal het gewoon zelf. Kadootje voor mezelf en valt nooit tegen.

Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Annette

5 thoughts on “Unboxing

  1. Ik ben er altijd blij mee maar dit x heb ik een aantal producten weggegeven uit de box. Die Rituals is idd de jongere lijn. Ben wel heel benieuwd naar het masker met bruinings effect.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk die versprekingen, je bent echt toe aan vakantie ;).. Mooi kleurtje heb je al, mooie tip van Balea! De zon hebben wij allemaal nodig, daarom overdrijf ik nooit met teveel met mijn SPF’s hier in Nederland. Dan maar wat sproeten erbij, anders zie ik er al snel ongezond wit uit. Zou ik naar bv. Griekenland gaan dan heb ik wel een factor 50 nodig, ook omdat je op vakantie de hele dag buiten bent. Vroeger kocht ik nog wel eens een Glossy, vaak de Cosmo, maar tegenwoordig zijn die glossy’s echt grote advertorials geworden.
    Dat masker daar ben ik heel benieuwd naar!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s