Unboxing

Sourcedbox

Dit is de tweede sourcedbox met verantwoorde snacks die ik aan je wil laten zien. Hij zit weer vol met glutenvrije snacks (fijn voor de mensen met een allergie) en je snoept op deze manier net iets beter als de gewone snoep en snacks. Ik ben benieuwd wat je van de inhoud vind en wat jou het lekkerst lijkt 🙂

Annette

2 thoughts on “Unboxing

  1. Leuk die box ik probeerde de box van Juli te bestellen maar helaas uitverkocht. Dat product dat je kunt toevoegen aan je muesli lijkt mij erg handig. Toch eens kijken of er zoiets in NL is. Gooi er nu meestal lijnzaad en chia bij maar zo alles in een is een stuk gemakkelijker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s