Plog

Plog #49

Het beloofd een hete week te worden 😉 Wat zal ik ervan zeggen?! Ik houd van de warmte maar als het in Nederland boven de 23 graden is vind ik het toch allemaal niet zo prettig meer. De gordijnen maar goed dicht houden dus om te kijken of we de temperatuur in huis nog een beetje binnen de perken kunnen houden. Op het werk draait de airco dus gewoon lange mouwen aan haha.

Hoe mijn week was zie je naar aanleiding van de foto’s. Het zijn er maar en paar deze week want ik vergat gewoon de hele week om foto’s te maken 😦 ach ja, kan gebeuren.

Hello Fresh box

Gegeten

Ik begin met de Hello Fresh gerechten van de afgelopn week. Op maandag kookte Timo het gerecht met de platbroodpizza met funghi en buffelmozzarella. Was erg lekker en er was nog wat over dus dat kon mooi mee voor de lunch naar kantoor.  Op dinsdag maakte Isabelle de kokos-noedelsoep met kippendij. De noedels hadden echter binnen no-time alle bouillon opgeslurpt dus was er van soep bijna geen sprake meer. Maar opgelost door extra water toe te voegen.  Op Woensdag tenslotte maakte ik de Mexicaanse groentesalade met kipfilet. We hebben heerlijk gegeten weer met de box.

Plog 49 (4)

Gekocht

Ik nam op de markt weer pioenrozen mee. Ze zijn denk ik niet zo lang meer te krijgen dus we genieten er nog maar even van. Ook haalde ik weer een volle kar met boodschappen. Echter op zondag verschoon ik altijd de kattenbak dus na een sopje stond de bak buiten te drogen toen ik erachter kwam dat ik dus geen grid mee had genomen. Grrrr kon ik op zondag nog een keer naar de supermarkt. Stom!

New Balance

Gezocht

Ik zoek nog collega’s voor de winkel in Amsterdam. Als jij iemand weet die op zoek is naar een leuke baan in een fijn team (ik zoek zowel parttimers als fulltimers) laat het dan zeker weten of geef het aan die persoon door. Morgen beginnen hahaha.

 

Zon

En toen ging het zonnetje schijnen dus wat doe je dan. Je gaat met een noodgang met de stofzuiger, dweil en sopdoek door het huis en installeert je dan in de tuin met de nieuwe Karin Slaughter – spannend jonguh!!!! Lekker in de zon – gelukkig is het nog niet al te heet.

Linda van Rijn Zeezicht

Gelezen

Zeezicht van Linda van Rijn. Even een tussendoortje. Lekker boek wat ideaal weg leest als je op vakantie bent of lekker en dagje aan het strand zit. Doordat het boek zich in de vakantie afspeelt is dat altijd ‘leuk’ lezen. Ik vond het een goed boek met een verrassend einde – niet echt een thriller gewoon lekker spannend.

Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en Lena naar Bergen aan Zee, waar ze gratis in het vakantiehuis van een bevriende zakenrelatie kunnen verblijven.

Anouk is hard toe aan de vakantie. De laatste maanden zijn erg druk geweest. Doordat Jan personeel heeft moeten ontslaan, moest ze voortdurend bijspringen en dat naast haar eigen baan en de zorg voor de kinderen. Bovendien zijn de spanningen in haar huwelijk opgelopen. Jan heeft meer oog voor zijn computer dan voor haar en dat is zich gaan wreken. Anouk hoopt op vakantie weer dichter tot elkaar te komen. In eerste instantie lijkt dat ook te gebeuren: Jan is ontspannen en als hij ook nog te horen krijgt dat de zaak een grote order heeft gekregen, gaat het eindelijk wat beter met zijn humeur. Anouk probeert op haar beurt iets positiefs te doen en organiseert een surpriseparty voor zijn veertigste verjaardag. Had ze dat maar nooit gedaan…

Het boek is er al voor EUR 6,- als paperback -> Klik hier

Of als je liever het ebook leest voor een eurootje minder-> Klik hier

plog-49-10.jpg

Uitvinding van de eeuw

Tot slot dan nog even de uitvinding van de eeuw en dat is een pitloze watermeloen. Ik vind watermeloen zalig maar ben altijd – waarschijnlijk net als de meeste mensen – minder gecharmeerd van die zwarte pitjes. Kijk dan! Gewoon geen pit te zien, Lekker hoor. Ik heb al een aardig stuk op, de rest gaat van de week zeker op.

Hoe was jouw week?

Annette

*Dit artikel bevat een affiliate link*

6 thoughts on “Plog

  1. Ik heb ook al veel boeken van Linda van Rijn gelezen, lezen heerlijk weg! Off Piste heb ik in de winter gelezen, maar misschien had ik het juist andersom moeten lezen met die hitte, haha. Hier hetzelfde, nu lees ik ook de “zomerboeken”. Leuke schrijfster, heerlijk leesvoer. Die recepten zien er weer goed uit. Kokos noedelsoep past perfect bij dit weer, ik zou er zelfs nog wat pittigs bij doen. Heet eten met heet weer, is volgens mij iets Indisch. Fijne week, keep it cool!

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk die Hello Fresh maaltijden en dan hoef je niet na te denken wat je moet eten. Genieten van de pioenrozen en heerlijk in het zonnetje te lezen. Wij zitten ook heerlijk in de tuin te lezen.Het wordt inderdaad warm en maar rustig aan doen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s