Unboxing

LookFantastic Beautybox Mei 2019

In een prachtige koraalrode box deze maand. Ik laat je zien wat er allemaal voor fijne producten in de box van deze maand zitten. De lipliner blijkt enorm ‘slijtvast’ te zijn. De swatch die ik maak op mijn hand zat er de volgende avond (dus zelfs na een snelle douche) nog op. Nu nog even testen op de lippen :).

Ik zeg in het filmpje dat deze op vrijdag online komt maar ik heb besloten het filmpje dat ik al klaar had staan voor vandaag te verplaatsen naar volgende week dus vandaar de unboxing lekker op de woensdag. Veel kijkplezier.

Annette

*zelf betaald*

6 thoughts on “Unboxing

 1. Skoet probeerde te zeggen dat zij ook wel wat van dat serum zou willen 🙂 maar voor meer dan 100 Euro verwacht je wel een soort halve facelift. Leuke producten verder. Gisteren het hyaluron serum van The Ordinary gekocht ben zeer benieuwd. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker dat haarmasker van Wella, vooral omdat het zo naar “de kapper” ruikt. Je krijgt echt het gevoel alsof je ook naar de kapper geweest bent. Prima box en zo te horen kan het ook de goedkeuring van Skoet wegdragen! 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik had vanmorgen al gereageerd, maar ich bin verswunden…
  Goed, ik wil deze box ook eens bestellen, lijkt mij echt een prettige box!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s