Aurelia

Revitalise & Glow Serum

Oh jongens, ik heb er weer 1 hoor, een heerlijk serum maar met een niet zo’n fijn prijskaartje 😊. Ik heb het over het Glow serum van Aurelia. Ik heb dit serum de afgelopen tijd gebruikt en wat een fijn flesje is dit. Geen idee meer of dit in een box heeft gezeten of nog een adventskalender product is van vorig jaar maar niet door mij gekocht in elk geval.

Review

Hij lag dus al een tijdje te wachten maar eenmaal in gebruik was ik om. Ik denk dat ik had gewacht met gebruik omdat ik een eerder product van Aurelia (lees hier) niet zo’n succes vond. Die was qua geur heel sterk. Dit product heeft ook een vrij sterke geur maar omdat het een serum is, is het ook ‘vluchtig’ en dus is de geur vrij snel vervlogen.

Heerlijk

Het resultaat daarentegen is een blijvertje. Mijn huid heeft zeker een mooie glow gekregen, is mooi egaal en ziet er gewoon heel goed uit op het moment. Feestje! Dit lees ik online over het product:

Ervaar de volgende generatie huidverzorging. Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum, een anti-verouderingsserum dat werkt om vocht en glans te herstellen en tegelijkertijd huidveroudering te voorkomen.

Het intelligente serum inspireert een stralende, dauwerige teint en combineert geconcentreerde BioOrganic 100% zuiver plantaardige stoffen met probiotische en peptidetechnologieën om de huid te kalmeren, te hydrateren en te revitaliseren; het zorgt voor een gerichte werking op de huid en zet waar nodig peptiden, probiotica en anti-oxidanten in. De dosis Baobab revitaliseert deskundig met zijn rijke bron van omega 3, 6 en 9; Kigelia Africana en Hibiscus botanicals zorgen voor een verstevigend en kalmerend effect en helpen oxidatieve stress te bestrijden; en een krachtige dosis Vitamine E helpt te hydrateren en te beschermen.

Het elixer, dat is verrijkt met een geurige mix van essentiële oliën van Jasmijn, Plumeria, Tuberoos en Mandarijn, transformeert een doffe, gedehydrateerde huid. Verwacht een stralende, jonger uitziende teint.

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs gevoelige huid. Niet getest op dieren. Dermatologisch getest.

Bevat geen kunstmatige geur- of kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen, sulfaten, propyleen glycol, ftalaten, GMO, PEGs, TEA, DEA, MI, ether, urea, kwik, lood of bijengif.

Prijskaartje

Dan het grote nadeel van dit product en dat is toch wel de prijs. Met een dikke € 72,- niet echt een budgettopper haha en dat is ook nog eens de laagste prijs die ik zie (bij Lookfantastic) ik zie het ook staan voor ruim € 80,-. Ik vind dat wel echt heel veel geld voor een serum maar wel bewezen effectief. Ik zou dus zeker wel overwegen om dit eens te kopen als ik echt vind dat mijn huid wel een oppepper kan gebruiken.

Wat zou jij maximaal uitgeven aan een soortgelijk product?

Annette

5 thoughts on “Aurelia

 1. Klinkt weer heerlijk dit serum. Ik zag op beautybay een probiotic kit met o.m. een 15. ml. flacon. voor Euro 35,95. Dat zou ik wel willen bestellen i.p.v. eerst een full size en uiteindelijk rond dezelfde prijs met nog iets extra’s. In de regel geef ik tussen de Euro 45,00 en 50,00 uit. Ietsje meer mag ook maar dan wil ik het graag eerst even testen. Heel fijn altijd dit soort reviews!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ha, Ha was nog niet helemaal wakker en dacht een goede deal te kopen….Heb ik een olie gekocht. Nou ja vast ook wel lekker….
  Aurelia Probiotic Skincare Balance and Glow Day Oil 30ml
  Adviesprijs: €42,95

  €34,45

  Geliked door 1 persoon

 3. Weer zo een toppertje, maar die prijs… Toch tof hoe je zo dit soort mooie producten ontdekt, hij zal wel uit een of andere box komen denk ik. Wat geef ik uit, geen idee. Ik heb wel iets op het oog wat zo rond de 50 euro kost maar ik blijf twijfelen…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s