Sample Saturday

Saturday Skin

Featherweight Daily Moisturizer

Verpakking kan een hoop doen, dat weten we inmiddels wel denk ik. Ik ben ook zo iemand die heel blij kan worden als iets mooi verpakt is, een prachtige kleur heeft, noem het maar op. Ondanks dat we het hier over een sample hebben 😊 vond ik het vooral weer een ‘heel mooi zakje’ haha.

Saturday Skin Featherweight

Welk merk?

Saturday Skin, ik had er nog niet van gehoord. Ik denk dat ik deze sample bij een bestelling uit de UK heb ontvangen want daar zie ik het online te koop, (nog) niet bij ons helaas. Het is een Koreaans merk – van wat ik kan terugvinden – maar op hun website vind ik niet echt goede informatie helaas over wie ze zijn, wel hele goed informatie over hun producten.

Wel lees ik dat ze zich met name richten op de doelgroep 20-30-jarigen. Daar ben ik dan al even voorbij maar toch vond ik dit product erg lekker.

saturday skin Featherweight cream

Wat is het?

Dit is de Featherweight dagcrème. Het is een hele ‘lichte’ crème duh! die het met name in het voorjaar en zomer goed zou doen bij mij. Hij trekt heel snel in maar geeft mijn huid toch voldoende voeding en voelt heel prettig aan op de huid.

Dit lees ik online – vrije vertaling van mij 😉:

Verrassend hydraterend gezien zijn vedergewichtformulering, helpt deze dagelijkse crème om de vochtbarrière van de huid te ondersteunen, waardoor de hydratatie wordt verzegeld om de huid te beschermen en verzachten. Saturday Skin’s signature ‘Cha-7 es Complex’ (een exclusieve peptide-formule die het natuurlijke regeneratieproces van de huid bevordert) combineert met versterkende avocado-eiwitten om je teint jeugdig stevig, voller, glanzend en natuurlijk zijdezacht te maken.

Saturday Skin Featherweight cream

Wat vond ik ervan?

Heel erg lekker. Voor de winter net een ‘tikje’ te licht voor mij maar ik heb deze sample in Dubai (lees hier het verslag) gebruikt en dat was met het mooie weer meer dan prima. Zoals ik aangeef hierboven, goed gevoed en mijn huid voelt heel lekker aan.

Saturday Skin Featherweight cream

Waar te koop en wat kost het?

Geen goedkope crème dit – ik zie prijzen rond de EUR 43,-. Het zit wel prachtig en hygiënisch verpakt waardoor je geen verspilling hebt. De crème is geschikt voor alle huidtypen en het is zonder ‘rare’ toevoegingen dus vrij van kleur- en geurstoffen. Het is een Vegan merk (voor de liefhebber) en ook parabenen en sulfaten vind je niet terug in de producten van dit merk. Mooi dus en wellicht zeker het proberen waard. Ik zou wel een fullsize pot willen hebben.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

 1. Lijkt mij heerlijk spul ik gebruik voorjaar en zomer ook vaak “lichtere” producten nu de Hydro Boost van Neutrogena zit ook hyaluron in echt een aanrader! Fijn weekend en straks weer mooie bloemen en lekkere kaas op de markt 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk is dat eigenlijk hoeveel je al kan “merken” van een simpele sample. Dit merk ken ik ook niet, hoeveel merken zijn er eigenlijk wereldwijd? Teveel om op te noemen vrees ik. Ik ben ook wel gevoelig voor mooie verpakkingen, laatst had ik een sample van Chanel, mooi om te zien en zo een zalige crème en geur!

  Like

  • Gelukkig blijft er genoeg moois voor ons om te ontdekken nietwaar. Ik vind het altijd leuk als er weer een merk voorbij komt dat ik nog niet ken. Een sample van Chanel heb ik nog nooit gehad, hoop er wel een keer 1 te krijgen hoor veel goeds over hun skincare ook.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s