Plog

Plog #42

Het was een soort van ‘korte’ week met name op werkgebied want maandag was ik op een Seminar en vrijdag was het kantoor gesloten. Nu is het tweede paasdag en is iedereen vast aan het genieten van het heerlijke weer. Ik neem je nog even mee naar afgelopen week.

Plog 42 (1)

Seminar

Van Cityworks had ik een uitnodiging voor een Seminar over wellbeing voor medewerkers ontvangen. Ik vond het behoorlijk commercieel allemaal maar het was zeker interessant. Je kon gedurende de dag in totaal 5 kleine workshop bij wonen, tijdens de lunch lekker ‘genetwerkt’en wat ik vooral grappig vond is dat er 4 mensen mij aanspraken en vroegen het het met me was terwijl ik geen idee had wie zij waren… Oeps, ik ben zo slecht in het onthouden van gezichten en namen. De volgende dag even via LinkedIn gecheckt en toen ging bij de meeste wel weer een lichtje branden haha.

Plog 42 (2)

3 werkdagen

Ik was dus maar 3 dagen op kantoor deze week. Er zou een nieuw tafelblad komen want onze vorige was met het in elkaar zetten beschadigd maar dinsdag was er niemand geweest. Wat denk je? Hadden ze het blad met inladen laten vallen en dus weer kapot pfffff dat geloof je toch niet. Verder niet echt iets bijzonders behalve dat ik op donderdagochtend voor paashaas mocht spelen en bij iedereen wat chocolade op het bureau had gelegd.

Plog 42 (3)

Vrijdag

Goede vrijdag had ik lekker vrij en heb ik heerlijk van het mooie weer genoten. Wel wat boodschapjes gedaan en de was enzo maar verder vooral lekker genoten. Donderdag avond keek ik trouwens ook nog naar The Passion vind ik toch altijd leuk om te kijken en mooi om te zien, ik zou er zelf nooit gaan kijken denk ik, ik heb het niet zo op drukke menigten.

DM

Zaterdagochtend waren Isabelle en ik vroeg op pad en gingen we richting Kleve. Omdat het weer warm zou worden wilden we ook snel weer thuis zijn, helaas kwamen we op de terugweg in de file te staan en was het bij de grens ineens op de rem. Een dikke Mercedes reed me van achteren aan,  gelukkig ging het niet hard en dus gelukkig geen schade maar wel de boodschappen door de hele auto 😦

Plog #42 (2)

Zondag ben ik bij mijn ouders op de camping geweest voor een bakkie en heb ik de rest van de middag weer lekker zitten lezen. Wel nog even een lekkere rollade gebraden. Heerlijk hoor een paar van die zeer relaxte dagen. Geniet nog even lekker van je tweede Paasdag (als je vrij bent) en een fijne week gewenst.

 

Annette

 

6 thoughts on “Plog

  1. Dat is even schrikken als er en auto achterop knalt… Gelukkig is het goed afgelopen! Wat een klunzen met dat tafelblad, daar zal het bedrijf niet echt blij van worden. Ik heb het ook wel eens, op een event dat iemand mij herkent en ik heb geen idee wie dat is…voelt altijd een beetje stom aan, maar als ik de naam van de blog hoor dan weet ik het vaak wel. Gezichten van mensen op foto’s zijn vaak best anders dan in real life.
    Vandaag ben ik o.a bezig met het inkorten van een rok. Ik vond hem zo leuk maar die is gemaakt voor vrouwen van 2 meter lijkt wel. Wel een gekluns, ik heb geen naaimachine dus strijken met dat speciale band ervoor. Wish me luck!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh ja de boel inkorten met vlaseline heet dat niet zo, dat deed ik ook veel met voetbalkleding voor Timo vroeger die trainingspakken waren vaak veel te lang qua broekspijpen en ik wilde dan niet knippen en met dat band kon hij er lekker lang mee doen want als de broek dan te kort werd, hup die band er weer af peuteren hahaha. Op dat seminar waren dus mensen die ik via eerder werk blijkbaar had leren kennen sommige wist ik dan wel weer maar 1 is me totaal een vraagteken gebleven haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s