Unboxing

Bokksu Maart 2019

Ik was even bang dat hij niet meer zou komen maar met een kleine week vertraging kwam de postbode alsnog de Bokksu brengen. Dit is mijn laatste unboxing van deze Japanse snackbox. Ik had een 3 maanden abonnement genomen en die is nu dus afgelopen. Volgende maand laat ik een andere snackbox aan je zien. Veel plezier met het filmpje!

Bokksu maart 2019 (2)

De spicey snacks van vorige maand had ik aan mijn collega’s laten proeven. We vonden ze niet echt heel spicey zelfs ik kon ze gewoon eten. We hebben ze lekker opgepeuzeld bij de lunch.

Annette

*Zelfgekocht product*

11 thoughts on “Unboxing

  1. Dat koekje met peer en witte chocolade lijkt mij erg lekker! Laatst in Metz bij de bekende patissier een gebakje met peer, frangipane en witte chocolade gegeten. Hemels was alleen iets te koud. Mijn moeder woont vlakbij het Gelderlandplein (veel Japanse expats) dus ik zal eens kijken of ze van die Japanse snacks hebben.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s