Plog

Plog #38

Het was een behoorlijk actieve week kan ik je zeggen, best veel gedaan tussen het normale werken door, haha. Ik neem je even mee door middel van de foto’s en vertel je meer.

IMG_1678

Maandag waren er weer twee elektriciens aan het werk. Die moesten nog wat dingen afmaken toen ze de kaartlezers voor onze vloer kwamen installeren. Mijn knop om de deur te openen deed het ook niet meer omdat we een ander systeem kregen en ze kwamen met deze oplossing hahaha. Elke keer als ik hierop ‘sla’ om de deur open te doen denk ik dat ik iets opblaas en wacht ik op een explosie 🙂 nog niets gebeurd overigens.

IMG_1679

Op dinsdag hadden we een pizza lunch heel gezellig. We hadden de resultaten van februari gehaald en het management trakteerde daarom op pizza. Heerlijk! Er is afgesproken dat als we de kwartaal resultaten halen we een soort teambuilding activiteit gaan doen. Even bikkelen dus met zijn allen en hopen dat we het gaan halen.

IMG_1680

Woensdag hadden we een ‘challenge’ gekregen vanuit de UK en moesten we een stuk wandelen (March for March) naar een door hun gekozen locatie. We hebben de plek gevonden, onze stappen netjes geteld en opgestuurd en een leuke groepsfoto gemaakt ‘als bewijs’. Ik maakte deze ‘schoenfoto’ van al onze New Balance sneakers. Hadden we toch mooi al die pizza calorieën er weer afgelopen.

Vrijdagavond ging ik uit eten met het gezin. Eind februari was mijn moeder 75 geworden maar dat was de dag voordat ik naar Dubai ging dus had ze het etentje nog tegoed. We zijn naar een heerlijk Indonesisch restaurant geweest, namen de rijsttafel voor 6 personen en dat was natuurlijk veel te veel maar heerlijk. Ik nam alleen nog een thee toe maar Timo en zijn vriendin en mijn vader lustten nog wel een ijsje.

IMG_1702

Zaterdag vroeg opstaan want ik had een afspraak staan voor de bandenwissel. De zomerbandjes zitten er weer onder dus ook dat is weer geregeld.

IMG_1703

Zaterdag had ik mooi mazzel op de markt, ik liep richting mijn kaasboer, hij zag mij aankomen en sneed alvast mijn vast recept af hahaha dus ondanks dat het best druk was bij de kraam was ik zo weer op pad. Bij de bloemenstal kreeg ik vervolgens een extra bosje rozen omdat ik elke week daar bloemen haal dus 4 bossen deze week ipv 3 🙂

IMG_1718

Bij de Primark zag ik deze handige weekendtas, ideaal straks voor mijn vakantie als handbagage en als ik korte tripjes naar de UK maak. Volgende week ga ik bijvoorbeeld maar 1 nacht en dan is deze tas ideaal. Bij 2 dagen neem ik altijd een trolley mee, maar omdat ik eigenlijk altijd Easyjet vlieg wordt deze 9 van de 10x ingenomen omdat er geen plek is. Zo irritant dat die handbagage regels zijn gewijzigd mensen stouwen echt zo veel in die trolley’s dat ze echt niet aan het formaat voldoen. Stom gedoe, schaf dat toch gewoon weer af.

IMG_1722

Zondag heb ik in de tuin gewerkt. Dat zal ik wel voelen vandaag denk ik. Eerst de groene aanslag te lijf gegaan, naar de Intratuin geweest en planten gehaald en weer 2 bakken gevuld en wat plantjes in de tuin geplant – daar waar ik vorig jaar nog buxusbollen had staan – maar die waren prooi voor de buxusmot dus niets meer van over. Nu weer leuke plantjes gezet dus laat het voorjaar maar goed doorbreken.

Hoe was jouw week? Nog iets bijzonders gedaan?

Annette

10 thoughts on “Plog

 1. Wat een leuke gezellige week beter dan de vorige :-). Mooie tas en precies zoiets zoek ik al een tijdje. Helaas nog geen Primark in Utrecht. Veel met de poes bezig geweest ze lijkt te wennen en haar nu ook maar een normale naam gegeven i.p.v. Poes zoals de vorige eigenaren haar hadden genoemd (Amy nu). Ze eet gelukkig en gaat op de bak. Iedere 2 tot 3 dagen mag ze ook in een andere kamer van het huis. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Weer goed bezig geweest Annette en hoorde al van je ouders dat ze heerlijk hadden gegeten. Gezellig allemaal. En voor de komende week weer succes met alles. Volgende week gaan wij 6 dagen naar Mallorca met Richard en Danielle.Jij bent al een begrip op de markt met je kaas en rozen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik gebruik de groene aanslag reiniger van de Action die doe ik dan in zo’n 5l spuitbus (zo 1 die je moet pompen) en dan ga ik alle tegels langs, best een werk maar zodra de zon even schijnt zie je het opknappen. Skoet blijft dan binnen want die is toch alles wat nattig is of waterig als de dood dat ze een spetter krijgt hahaha. Als het eenmaal droog is mag ze dan weer in de tuin. Het is begreep ik voor katten gevaarlijk als ze ervan zouden likken maar dat doet Skoet niet. Ik geloof dat schoonmaakazijn ook goed is tegen groene aanslag maar dat heb ik zelf niet geprobeerd.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s