Plog

Plog #23

Welkom bij een nieuwe plog. December is van start en dat wordt vast een maand vol gezelligheid, ik heb er in ieder geval zin in. De week begon niet zo heel goed. De kachel was kapot op het werk dus het hele pand zat de hele dag met jassen en dassen om en aan achter het bureau. Ik had nog wel een outfit foto geschoten en droeg een ‘slacks’ broek van de H&M met mijn ecru trui van de Primark.

Plog 23 (1)

S’avonds een lange warme douche genomen want de kou zat tot in mijn botten niet te doen. We hebben een industrieel pand en dus veel beton, nou ik kan je zeggen als die kou omhoog trekt in je benen wordt je gewoon niet meer warm. Gelukkig was het vanaf dinsdag weer lekker warm. Ik vergat een outfit foto te schieten dus in de avond op de bank even snel mijn New Balance vest op de foto gezet, die droeg ik met een grijze broek.

Plog 23 (2)

Ik deed een pakje met chocoladeletters en  kruidnoten op de bus voor de collega’s in de UK met een kleine uitleg over ‘sinterklaas’ erbij 🙂 het werd gewaardeerd. Ik droeg ook mijn lekkere paarse Primark trui deze week. Meestal bewaar ik die voor het weekend omdat ik op het werk toch vaak iets ‘netter’ gekleed ga.

Vrijdag moest ik eerst dweilen toen ik op kantoor kwam. Er stond van de vorige huurder nog een oude plant die we probeerden te redden maar helaas bleek de betonnen bak kapot te zijn dus nu heb ik hem toch maar laten afvoeren en kon ik dus de zooi opruimen voordat iedereen binnen kwam. Ik ben meestal de eerste in de ochtend omdat ik voor de files uitrij dus ben er vaak zo kwart voor 8.

Zaterdag deed ik de weekboodschappen en haalde ik ook gelijk een tas boodschappen voor de voedselbank waar we nog voor aan het inzamelen zijn. Vrijdag komen ze de gevulde dozen weer ophalen. Ook haalde ik bij de Action spullen voor de kerstboom voor het werk. Haalde ik mooie rozen en uiteraard een lekker stuk verse kaas op de markt.

Zondag ging ik twee kerstbomen halen. 1 voor thuis en 1 voor op kantoor. De kerstbomen-meneer hielp netjes even mee de bomen in de auto te krijgen (meestal sta ik zelf te duwen en trekken 🙂 ) en dat ging prima. Thuis dus alvast de boom opgezet. Wel wat vroeg maar komend weekend heb ik geen tijd en anders wordt het weer zo laat dus nu staat hij maar. Bescheiden maatje maar weer bont gevuld.

Wanneer zet jij je kerstboom neer? Of doe je geen boom?

Annette

21 thoughts on “Plog

 1. Weer goed bezig geweest Annette. Wat erg als er kachel brand en zo zie je maar weer dat wij erg verwend zijn met al onze luxe. Jou week was goed gevuld en succes de komende week. Fijn dat er ook aan andere wordt gedacht. 👏👌😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Een druuke week. Zo leuk dat je een sintpakketje opstuurde naar he collegas, weten ze ook wat hier speelt.
  Wat zal je koud zijn geweest na een dag zonder warmte.
  Dus nu nig een boom opzetten, veel plezier ermee.👍🎄

  Geliked door 1 persoon

 3. Ligt daar nu een hele rivier van water wat uit die plantenbak gestroomd is? Bah, wat een gedoe om op te ruimen. Oh, vreselijk als de verwarming kapot is, wij hebben dat ook gehad op het werk. Inderdaad, de kou gaat tot in je botten zitten en op een gegeven moment kun je gewoon niet meer functioneren! Ik heb toevallig gisteren de kerstboom op gezet;-)

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk om je plogs te lezen! Ik ben volgend weekeinde een weekeinde met mijn werk weg: verrassing waarheen 😂 Dus ik hoop dat jeff de boom op zondag in elkaar zet dan kan ik deze maandag als ik terug kom gelijk optuigen. Fijn dat ze jou hielpen om de bomen in de auto te krijgen! Leuke bril heb je!

  Geliked door 1 persoon

 5. Brrrr… Lekker koud zal het geweest zijn, je kan je soms warm kleden en toch trekt de kou tot op het bot lijkt wel… De boom zet ik na Sinterklaas op. Al vieren wij geen Sinterklaas, ik wacht toch altijd even ermee. Ik zag bizar veel kerstbomen en lampjes al in de tuinen, wel hartstikke gezellig met dit trieste weer!

  Geliked door 1 persoon

 6. Echt balen dat de verwarming het niet deed…..
  Jeetje echt zoveel water.
  Prachtig versierde kerstboom 🎄
  Lief dat jullie aan anderen denken die het wat minder hebben….
  Je had een drukke week gehad.

  Fijne avond 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s