Plog

Plog #22

Het was weer een fijne week. Ik vind steeds meer mijn draai op het werk en heb behoorlijk wat werk ook verzet de afgelopen week. Bij het boodschappen doen nam ik deze schuimpjes mee. Heerlijk voor een keer. Mierzoet natuurlijk maar zo af en toe moet kunnen. Meestal eet ik 2x per jaar schuimpjes, met Pasen haal ik ook altijd een zakje en dan in december weer 🙂 .

Plog 22 (1)

Ik besloot ook eens wat outfit foto’s te maken van wat ik draag door de week. Het is natuurlijk niet het beste licht maar het kan ermee door. Op dinsdag droeg ik een neppe lederen broek (donkerblauw) met een crèmekleurige trui (Primark) gecombineerd met mijn luipaardprint sjaal. Op woensdag had ik mijn twin-set van Reinders aan.

Er is ook geschilderd op kantoor dus we hebben een beetje kleur op de muren, leuk. De zwarte desk die je ziet wordt mijn werkplek voorlopig zodat ik de boel goed in de gaten kan houden haha. Nee hoor, maar iemand moet de ‘receptie’ bemannen en de intercom zodat bestellingen, gasten etc. Naar binnen kunnen en het is een mooie plek dus voila, ik heb hem mezelf toegeëigend. Wellicht dat er op termijn iemand voor de receptie wordt aangenomen maar op dit moment nog niet daar zijn we nog net te klein voor.

Mijn Cosmania travelbag met prachtige inhoud kwam binnen. Ik heb een unboxing opgenomen voor jullie dus die zie je later in de week. Maar een goede kennismaking met veel merken en producten kan ik je alvast verklappen.

Cosmania travelbag

Donderdag droeg ik mijn skinny jeans en donkerblauwe coltruitje, wel met een kleurige sjaal anders is het veel te donker voor mij. Op vrijdag mijn lekker veelkleurige vest. Ik hoop eraan te denken om af en toe outfit foto’s te maken en aan jullie te laten zien.

Vrijdagavond ging ik naar de schoonheidsspecialiste voor een microdermabrasie behandeling. Zalig de boel is weer ‘opgeschuurd’ dus nieuwe huidcellen here-we-come.

Plog 22 (12)

Zaterdag met Isabelle en mijn ouders naar Centro geweest. Het was helaas baggerweer dus de kerstmarkt buiten kreeg een flitsbezoek. Ik deed een kleine aankoop bij de DM (voor ons doen dan he?! Haha). Ik kocht ook nog een zalige pepermunt thee bij de Kusmi winkel.

Zondag vooral in huis bezig geweest, schoonmaken, wasjes draaien, mijn haar geverfd, boodschappen gehaald voor de week. Fijne week dus. Had jij een leuke week?

Annette

10 thoughts on “Plog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s