Nagels #49

Trend it up – Double Volume & Shine

Het wordt hopelijk niet al te afgezaagd maar ook deze maand koos ik voor een lak van Trend it Up. Ik beloof volgende maand (dat wordt nr. 50) weer eens een ander merk te nemen. Maar je weet het wellicht inmiddels het zijn gewoon heerlijke lakken.

De feestdagen zijn voorbij dus back to reality en dat doe ik met deze oud-roze kleur. Gewoon tijdloos, klassiek, mooi en past altijd. Ik houd ervan en dit soort kleuren vind je inmiddels in allerlei kleurschakeringen op mijn blog. Ik blijf terug komen bij dit soort tinten. Het past bij me en ik vind het gewoon heerlijk dat ik me niet druk hoef te maken over mijn nagels.

Trend it up double volume & shine 030

Dit is kleur nr. 030 en zoals altijd twee laagjes en een topcoat. Hoe zijn jullie het jaar gestart? Nog goede voornemens met/voor jezelf afgesproken? Zelf doe ik er niet aan want als ik iets wil veranderen dan start ik daar gewoon mee, welke moment, maand of dag het ook is.

Ik heb wel een doel voor mezelf gesteld (deels opgelegd) maar daar zal ik jullie binnenkort uitgebreid over bijpraten. Al met al wordt het een enerverend jaar dat kan ik nu alvast verklappen.

Annette

15 thoughts on “Nagels #49

  1. Prachtige neutrale kleur. Ik heb ook zoiets op nu. Ook van Trend it Up, maar dan uit de gel lak collectie, die ik trouwens waanzinnig goed vind qua kwaliteit. Na een week nog geen enkele chip. Als jij binnenkort die ook even haalt, want ben benieuwd naar jouw bevindingen. 🙂

    Ik word onderhand wel stikbenieuwd naar de veranderingen die er in jouw leventje op stapel staan. Kun je niet een klein tipje van de sluier oplichten? Moeten we ons ongerust gaan maken?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s