Unboxing Styletone

Styletonebox Maart 2017

Daar is hij weer hoor, de box van maart. Zo leuk dat hij tegenwoordig al op donderdag op de mat valt. Zou de inhoud me weer weten te verrassen? We gaan het zien en ik neem je mee door de inhoud.

Styletonebox Maart 2017

We beginnen met een lipproduct van Bellapierre cosmetics. Duur lippie want hij kost EUR 20,-. Ik ontving de kleur Orchid. Prachtige kleur kan niet anders zeggen maar wel wat te donker voor mij. Een mat lipproduct is niet mijn ding dat weten jullie maar in combinatie met mijn Labello gaat het wel. Prima pigmentatie en lang houdbaar hij trekt wel behoorlijk in de lip.

Het tweede product is een kwast van Lookx. Een blending brush, altijd fijn ik gebruik ze graag. De waarde van de kwast is EUR 18,95. Deze kwast kun je ook mooi gebruiken om wat highlighter aan te brengen net onder de wenkbrauw dat kan heel precies met deze. Fijn en gaat zeker gebruikt worden.

Lookx blending brush

Van het merk Note een zwarte eyeliner. Altijd goed natuurlijk hiermee ga je niet snel de mist in. Qua product bedoel ik dan hé, je kunt er volledig de mist mee ingaan tijdens het aanbrengen 🙂 hahaha. De eyeliner bevat verzorgende amandel olie en vitamine E. Met het strakke puntje kun je een mooi strak lijntje zetten. De waarde is EUR 8,95.

Het een na laatste product is een groot wenkbrauwpalette van City Color. Al eerder hebben we een dergelijk palette voor contouring mogen ontvangen (lees hier). De prijs is uitermate vriendelijk EUR 9,95. Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkies. Beetje blanke gel erin en gaan. Deze gaat naar mijn dochter. Wel een hele mooie aanvulling in de box vind ik persoonlijk.

Tot slot een happy accident 🙂 van Hikari zit er een pressed powder met een waarde van EUR 15,- in de box. Toen ik het doosje open maakte vermoedde ik al gezien het gruis wat eruit kwam dat er een barst in zou zitten maar het was nog veel erger. Helemaal kapot helaas. Shit! Maar niet getreurd. Styletone heeft een prima service wat dat betreft dus even een foto gemaild en er komt een vervangend product mijn kant op. Ik las dat hij bij best veel dames helaas kapot was aangekomen.

Hikari Pressed Powder

Het poeder is ideaal om je gezicht af te poederen en zo glim op afstand te houden. Volgens de beschrijving is het photoshop in een doosje. Het verminderd fijne lijntjes en poriën en heeft een blur effect zodat je selfies geen filter nodig hebben (nu gebruik ik nooit filters voor mijn foto’s maar bij wijze van) 🙂 .

Fijne inhoud weer, prima producten, bruikbaar en een leuke variatie. Ik denk dat ik ondanks het matte effect de lipstick uitroep als winnaar van deze maand.

Wat vind jij van de inhoud?

Annette

24 thoughts on “Unboxing Styletone

    • Ja de klantenservice is altijd heel goed bij Styletone. Fijn dat ze nooit moeilijk doen als een product kapot is. Zo hoort het ook natuurlijk maar soms tref je wel eens een klantenservice die niet zo netjes naar een oplossing zoeken.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s