Plog

Plog #20

Zei ik vorige week nog dat ik een drukke week had? Ach, deze week ging er nog even een tandje bij haha. Volgende week dan maar een saai en rustig weekje inplannen? Ik neem je even mee in vogelvlucht.

Plog 20 (3)

Op maandag zat ik in vergadering toen ik zag dat er een ‘mannetje’ onze ruit aan het bestickeren was. Helemaal goed want daar zaten we op te wachten. Na mijn vergadering ging ik even poolshoogte nemen. Hij had de verkeerde brievenbus van een New Balance sticker voorzien haha en onze signing zat maar aan 1 kant? Hoe dan? Dus weer bellen met de verhuurder….ze gaan het herstellen. De sticker van de brievenbus hebben we gelijk verwijderd want ik heb geen sleutel van de bus waar nu de sticker op zat, lastig lastig pfff.

Plog 20 (2)

Ik had mijn make-up weer eens uitgezocht en nadat de familie had rondgeneusd ging de rest naar het goede doel. Ik heb dat vorig jaar ook gedaan en toch fijn dat je spulletjes naar dames gaan die dit zelf niet kunnen kopen.

Plog 20 (4)

Uit mijn gevel groeide een kerstboom. Hij heeft een paar jaar mogen groeien maar om te voorkomen dat hij de gevel kapot gaat maken moest hij nu echt omgehakt (groot woord – de knipschaar was voldoende), jammer maar ik wil natuurlijk geen problemen met de wortels of dat mijn gevel ontzet wordt als de boom groter zou worden.

Plog 20 (5)      Plog 20 (6)

Donderdag had ik een hele lange, vermoeiende maar hele leuke dag. Om 4 uur ging de wekker want om 7 uur vloog ik naar Londen. In een lege vertrekhal wachtte ik op mijn vlucht. Ik had een training over Belgisch arbeidsrecht. Na het vliegtuig moest ik nog richting centrum met de trein en toen nog een stukje met de taxi. Super leuk en interessant maar ik vond een halve dag eigenlijk te kort. Dit gaf mij wel even tijd om nog te shoppen haha.

Plog 20 (7)

Twee uurtjes had ik voordat ik terug moest naar de trein die mij weer naar de luchthaven bracht. Dus met de metro naar Oxford (daar zat ik redelijk dichtbij) en een bezoek aan de flagship (onze grootste winkel) gebracht. Uiteraard kocht ik schoenen oeps haha en een lekker vest. Leuk ook om even met het personeel te kletsen.

Plog 20 (8)       Plog 20

Vervolgens met de metro 1 halte verder naar Bondstreet en racen naar de Victoria Secret winkel. Ik zocht 3 mooie bh’s voor mezelf uit en nam er ook 1 voor Isabelle mee. Kort tijd maar een hoop eurootjes armer 🙂 . Ik vloog heen via Gatwick en terug via Southend een heel klein vliegveld maar het schoot wel lekker op daardoor. Om 10 uur in de avond was ik weer thuis en helemaal gesloopt.

Plog 20 (9)

plog-20-10.jpg

Vrijdag deed ik maar een halve dag op het werk want ik moest en even bijkomen maar ook langs de huisarts. Ik had en heb pijn op mijn borst en wilde de signalen wel serieus nemen en er dus even naar laten kijken. Na veel gedruk, gevoel en geluister is het echt mijn borstspier die opspeelt en gelukkig niet mijn hart 😉 Ik was al denk ik 5 jaar niet bij de arts geweest en de boel was helemaal verbouwd dus wist niet zo goed de weg in de praktijk. Wel vond ze mijn bloeddruk verontrustend laag – er moesten 3 apparaten aan te pas komen voordat ze de druk überhaupt konden meten – maar ja, dit zit in de familie en ik heb geen klachten als duizeligheid of iets dus lekker weer naar huis en hopelijk pas over 5 jaar weer langs haha of 10 jaar mag ook.

Zaterdag ging ik gezellig eten met vrienden en even goed bijkletsen. Pff wat hadden we veel te vertellen. Dus eten, lachen, kletsen, top avondje! De bloemen van de week werden trosrozen in een mooie lichte en felroze kleur. De bonte specht die elke dag mijn tuin bezoekt maakte een smakkerd tegen mijn raam. Gelukkig kwam ze (of hij) na een minuut of 20 weer helemaal bij en vloog ze weer de hei op.

Plog 20 (1)        Plog 20 (13)

Zondag de verjaardag van mijn vader gevierd die is op maandag jarig, dus de familie weer gezien en nog meer gekletst en gegeten. Komende week heb ik weer een training van een halve dag maar deze keer gewoon in Amsterdam 🙂

Hoe was jouw week?

Annette

 

16 thoughts on “Plog

 1. Goed dat je even langs de huisarts bent gegaan. Mijn huisarts heeft me laatst uitgelegd dat bij vrouwen hart klachten heel anders zijn. Ik had nl ook last en bleek een spier te zijn maar Better safe than sorry

  Geliked door 1 persoon

 2. Goed hoor dat je naar de huisarts gegaan bent, meteen doen inderdaad met zulke klachten. Haha, wat bizar die kerstboom uit je gevel; jammer dat hij niet groot genoeg lijkt om hem op te zetten straks;-)

  Geliked door 1 persoon

 3. Druk en spannende week achter de rug. Wel afwisselend allemaal en dat maakt het ook leuk. De bh’s zijn zeker mooi. Jij naar de huisarts en niets verontrustend gelukkig. Ik voor mijn oor naar de van Linschotenkliniek en blij dat ik het heb laten doen.Gefeliciteerd met Paps en hij is vandaag echt jarig en gisteren al gevierd. Fijne week en misschien iets rustig er ?

  Geliked door 1 persoon

  • New Balance is een sport/sneaker merk vooral heel groot in Atletiek. Wij zijn bij lange na geen adidas of Nike maar wel in die sector 🙂 Het kantoor in Nederland is dus net van start gegaan. Ik ben aangenomen als HR Business Partner maar door de start-up doen we allemaal wat extra’s dus heb ik nu ook veel office taken erbij om te regelen.

   Like

  • Ik doe ook de contracten voor onze winkels in Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Nederland 🙂 dus vandaar dat ik ook wel wat van de wetgeving uit die landen moet weten en leren. Heel leerzaam en ja, ik ga het deze week rustiger aan doen 🙂

   Like

 4. Inderdaad beter toch even langs de huisarts te gaan ja. Ik ga tegenwoordig ook veel sneller langs als ik iets niet vertrouw; zeker nadat mijn vader ziek werd en na 6 weken al overleed na wat vage klachten (en bleek een hele agressieve kanker te zijn). Better safe than sorry!
  Ik had nog even een andere vraag:
  Gebruik je de Flawless nog steeds? En komt je haar ook nog steeds als dons terug? Ik zit er echt over te denken er ook 1 aan te schaffen. Begin me behoorlijk te irriteren aan mijn dons…heb behoorlijk wat! Lees het graag terug of je het nog steeds gebruikt en nog bevalt en je haar ook nog steeds als dons terug komt; dat is mijn ergste vrees…..vooral bij het dons boven mijn bovenlip

  Geliked door 1 persoon

  • Hoi Melanie ja hoor die gebruik ik nog steeds met veel plezier en nee geen snor en baard 😉 haha je haar blijft echt gewoon als dons terugkomen. Ik zag trouwens dat ze op wish.com ook te koop zijn voor een paar euro. Ik heb er nog 1 op batterij en ik vind helaas wel dat die snel leeg gaat. Ik dacht dat er nu ook een oplaadbare te koop is. Maar wat mij betreft een aanrader.

   Like

 5. Gefeliciteerd met je vader! Pijn op je borst is inderdaad eng, gelukkig was het een spier. (misschien iets teveel stress waardoor je verkeerd ademt?) en ik zie het al helemaal voor mij dat de artsen bedenkelijk kijken naar je bloeddruk. Die boom, die had al zin in kerst zo te zien!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s