DM Shoplog

DM shoplog oktober 2018

Zo’n anderhalve week geleden ging ik op mijn vrije dag even lekker los bij de DM. Ik weet dat jullie het altijd leuk vinden om te zien wat er allemaal mee naar huis ging dus ik heb een shoplog opgenomen en die kun je hieronder bekijken.

Laat ook zeker je aanraders voor mij achter bij de comments als je die hebt. Ik vind het leuk om nieuwe producten te ontdekken dus kom maar door met die fijne tips 🙂

Annette

10 thoughts on “DM Shoplog

 1. Leuke shoplog weer. Die drogerdoekjes leek me onzin maar als ik jou hoor ga ik ze toch eens proberen. Wat ik altijd meeneem is het haarmasker van Garnier, een grote pot met Bananengeur, die is heel fijn voor mijn haar. ( ik heb geen krullen of kroeshaar).

  Like

 2. Hoe zou zo een kleurcorrectie doekje eigenlijk werken? Wat top dat Balea haarkleuring ook goed bevalt, die Duitsers maken toch wel heel goede producten eigenlijk!
  Vitamine D en Magnesium moet ik eigenlijk weer hebben en vaak vind ik het hier te duur dus sla ik die weer over. En zo te zien kan je ook weer helemaal vooruit met scheren en neusjes snuiten!
  Goede koopjes weer gescoord Annette!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Hooikoorts | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s