Sapph

Nieuwe bikini

Oke, ik ga ervan uit dat de winter nu echt haar laatste zucht wel heeft gehad. Die nare laatste adem van vorige week zaterdag toen het superkoud was vergeten we en we storten ons vol in het voorjaar. Ik vind het heerlijk dat we weer langer licht hebben in de avond en dat we zo zoetjes aan ons richting de mooie maanden gaan begeven.

Dutch Designer Outlet;Sapph

Dan wordt het ook hoog tijd om heel voorzichtig na te gaan denken over een nieuwe bikini en wat de vakantiebestemming voor de komende zomer gaat worden. Ik kreeg de mogelijkheid om alvast een bikini uit te zoeken bij de Dutch designers outlet.

Bij de Dutch designers outlet kun je online terecht voor bikini’s dus (duh!) maar ook mooie lingerie, praktische basics of nachtkleding. Alles voor vriendelijke prijzen want het gaat tenslotte om een outlet.

Sapph bikini

Ik koos deze bikini van Sapph, het model is de Beach Vita en je kunt hem zelf samenstellen want er zijn diverse broekjes en topjes die je kunt combineren tot jouw ideale setje. Leuk in het off-white met donkerblauw.

Sapph bikini  Sapph bikini (4)

Sapph bikini (10)

De stof is mooi stevig en de naadjes zijn allemaal zeer goed afgewerkt. Mooi want je wilt niet bij de eerste duik dat je bikini uit elkaar valt natuurlijk :). Het broekje zou je kunnen omschrijven als een normaal bikini broekje, de billen vallen er mooi helemaal in en hij is niet heel hoog uitgesneden, prima voor ‘mijn leeftijd’ dus. De maat is een M.

Sapph bikini

Het topje heeft donkerblauwe bandjes en dit model draag je net als een bh dus de bandjes over de schouders naar de rug en een mooie platte sluiting aan de achterkant. Daar let ik altijd op want ik heb ook wel eens bikini’s gehad die je moest knopen op de rug en dan zit je met zo’n knoop op je rug wat niet ideaal is als je ligt/zit te lezen op je strandbedje (ja dames, daar houd ik rekening mee). Het topje bestel je dus in dezelfde maat als je normale bh’s en gaat dus per cupmaat.

Sapph bikini

Er is veel keuze op deze site en het leuke van een outlet is natuurlijk dat je een lagere prijs betaald. Ik vind de collectie die geboden wordt prima in variatie en zeker niet ‘oud’  of ‘uit de mode’. Van mij mag het mooie weer van start zodat ik hem ook in de praktijk kan gaan dragen. De bikini sluit overal mooi aan en de kwaliteit is dik in orde. Ik ben blij.

Heb jij al vakantieplannen voor de zomer?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

20 thoughts on “Sapph

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s