Ikea

Mini shoplog

Op mijn vrije dag vorige week besloot ik weer eens naar de Ikea te gaan. Dat was echt al heel lang geleden dat ik daar was geweest en ik vind het echt leuk om er af en toe naartoe te gaan en wat interieurtips op te doen.

Ikea doet dat toch wel heel goed vind ik, ze hebben vaak hele vernuftige oplossingen en als je ziet hoe ze van een kleine ruimte een heel ‘huis’ kunnen maken moet je daar toch bewondering voor hebben wat de haters ook zeggen haha. Kom er tenslotte maar op.

Ikea wokpan

Ik zag een erg leuk kleed voor in de woonkamer maar heb deze (nog) niet gekocht. Wellicht in het najaar (dan krijg ik vaak de kriebels om wat in het huis te doen, dagen worden korter en we zitten weer meer binnen). Maar nam wel wat ‘gewone’ items mee.

Ikea hapjespan

Als eerste een nieuwe wokpan. Mijn oude was echt wel aan vervanging toe. De bodem werd slecht en daardoor kon je hem niet goed schoon meer krijgen. Hup in de kliko en dus een nieuwe gekocht bij de Ikea. Omdat ook mijn hapjespan niet al te goed meer is besloot ik die pro-actief ook maar gelijk te vernieuwen.

Ikea opberger

Omdat ik zo lekker mijn keukenkast aan het organiseren ben nam ik ook nog een groot formaat van deze witte bak mee. Ik heb hier al twee kleinere varianten van waarin in mijn zakjes en pakjes bewaar. Ja lieve mensen ik kook regelmatig met behulp van een pakje of zakje –shoot me- 🙂 , gemak dient de mens.

Hedera

Ook nam ik nog een plantje mee een hedera. Ik heb in de keuken altijd een hangplant staan op een plank en onlangs had ik die weggegooid omdat hij het niet meer goed deed. Nu dus weer een mooi vers exemplaartje dat weer even lekker kan groeien.

Ikea foodmarket

Tot slot wat lekkere items, een zak naturel chips, twee zakjes nootjes, een zakje met van die gummi achtige snoepjes en nieuw was een doos met Panini’s. Ik houd wel van tosti’s en panini’s en dit is gewoon handig om in de vriezer te hebben als je een keer omhoog zit, hup, panini onder de grill en je hebt snel wat te eten.

Ikea panini

Geen bijzondere aankoopjes maar wel handig, praktisch en lekker! Ga jij regelmatig naar de Ikea?

Annette

12 thoughts on “Ikea

  1. Ik heb ook zo’n plant van Ikea. Geen idee dat het het een ‘hedera’ heet. Maar ik vind die dus ook zo leuk, en ze zijn heel sterk. Wij zijn een paar maandjes geleden voor het laatst bij ikea geweest voor een kastje in de gang, maar ik wil eigenlijk binnenkort wel weer. Ikea verveelt nooit.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s