Swisse

Skin Beauty

Ongeveer een maandje geleden kreeg ik dit potje toegestuurd met het voedingssupplement van Swisse. Hun nieuwste aanwinst is die met Collageen & Hyaluronzuur. Voor wie mijn blog al langer volgt weet dat ik een ware passie heb voor huidverzorging.

Swisse Skin Beauty

Leuk dus om dit supplement te mogen uitproberen. Schoonheid zit van binnen wordt wel gezegd en toch proberen we met name via de buitenkant de boel zo mooi mogelijk te houden 🙂 .

Swisse Skin Beauty met collageen & hyaluronzuur is de anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Skin Beauty helt de huid er stralender uit te zien, houdt de huid elastisch en maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Swisse Skin Beauty

Collageen is een belangrijke bouwstof die van nature in de huid zit. Echter hoe ouder we worden hoe minder collageen de huid produceert waardoor de huid dus veroudert. In deze supplementen zit het gepatenteerde Verisol collageen welke gemakkelijk wordt geabsorbeerd door het spijsverteringsstelsel en daardoor beschikbaar komt voor de huid. Ook houdt de huid minder vocht vast naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde huid die jong en fris oogt. Binnen 8 weken beloofd Swiss zichtbaar resultaat.

Voor een pot met 30 tabletten betaal je EUR 39,99 (adviesprijs) maar let vooral ook op aanbiedingen dan kun je de pot goedkoper scoren. Ik heb 1 tablet per dag genomen omdat mijn huid al in goede conditie is. Als dat niet het geval is mag je er tot 3 per dag slikken. Je kunt dan zelf minderen op het moment dat je het resultaat gaat zien en het dan blijven slikken als ‘onderhoud’.

Swisse Skin Beauty

De pillen zijn roze van kleur en hebben de ovale vorm die (door)slikken makkelijker maakt. Ze zijn niet heel klein maar ik heb er geen moeite mee deze met wat water in te nemen. Het is in mijn beleving altijd goed om je huid ook van binnenuit te ondersteunen. Om echt zichtbaar resultaat te zien zou ik dus nog een pot moeten kopen en blijven doorslikken want ik slik ze nu dus ‘pas’ een week of 4 maar voel me er prima bij. Mijn huid ziet en voelt heel goed en zeker soepeltjes aan.

Slik jij een supplement?

Annette

*Ik ontving dit artikel ter review*

12 thoughts on “Swisse

  1. Nee, maar ga 1 keer in de 3 maanden wel naar een schoonheidsspecialiste en doe dat al jaren. Zij werkt met natuurlijke produkten. Gebruik ook geen creme of andere smeersel op mijn gezicht, daar word ik kriegel van. Houd het wel goed schoon en gebruik bij zonlicht wel een zonnecreme.

    Geliked door 1 persoon

  2. Interessant , ik zie hier veel reclame van voorbijkomen op Youtube;-) Ik heb ook wel eens supplementen met hyaluronzuur geslikt, maar ik vond het lastig om te bepalen of het nu echt wat deed;-) Ik slik wel altijd extra vitamines voor huid / haar / nagels.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s