Libelle zomerweek

Libelle zomerweek

Aankomende week is het weer zover en gaat de Libelle zomerweek weer van start. Elk jaar weer een feestje voor dames die houden van een gezellig dagje uit, shoppen, workshops doen en uiteraard een hapje en een drankje. De Libelle zomerweek start op 21 mei en wordt voor de 22e keer gehouden.

Libelle zomerweek

Het thema dit jaar is Disco Love dus helemaal in de ’70 style. Het is dat ik moet werken anders zou het me zeker leuk lijken om dit een keer mee te maken. Het staat op mijn wensenlijstje maar het is er nog niet van gekomen. Niemand minder dan Boney M verzorgt de opening dus gegarandeerd swingen geblazen. Met een recordpoging rolstoeldansen is er ook aandacht voor de mindervalide bezoeker dus mis de opening zeker niet.

Libelle zomerweek

De organisatie verwacht maar liefst 83.000 bezoekers en het Almeerderstrand is wederom de gekozen locatie. Ik hoop dat het mooi weer zal zijn (maar niet te heet) want dan is een evenement als dit natuurlijk wel net even wat leuker.

Als je uitgedanst, uitgeshopt of uitgeblust bent 🙂 kun je bij diverse stands even een heerlijke versnapering halen en even lekker uitrusten. Ook is Rob Peetoom present die je een volledige make-over kan bezorgen. Iedere dag om 17:00 uur is het happy hour en verzorgen DJ’s als Gijs Staverman of Barry Paf heerlijke disconummers.

Libelle zomerweek

Ik ben heel benieuwd of jij al eens naar de Libelle zomerweek bent geweest of dat je van plan bent dit jaar te gaan?

Annette

*De foto’s uit dit artikel zijn mij toegezonden door MaisonPR*

 

6 thoughts on “Libelle zomerweek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s