Unboxing

Monsterdoos

Vandaag de tweede unboxing van deze week. Het kon niet op. Ik bestelde de monsterdoos. Een boodschappenpakket dat je voor EUR 12,95 inclusief verzenden in huis kunt halen. Hij is zeer goed gevuld en wat mij betreft de moeite waard. Kijk je mee?

Annette

 

9 thoughts on “Unboxing

  1. Kikkererwten zit in humus, ik ben daar geen fan van. Veel snoeperijen zitten erin. Wicky had ik ook vroeger, maar ik vond die echt niet lekker. Het lijkt of de monsterdoos ongeveer hetzelfde principe is als de scoupy doos. maar inderdaad, in de Monsterdoos zit meer voor minder geld. 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s