Unboxing

Jouwbox uitpakken

Deze week heb ik maar liefst 2x een unboxing voor je. Ik begin vandaag met het unboxen van jouwbox.nl Deze box zit bomvol met natuurlijke producten. Wellicht een leuk idee voor moederdag? Je koopt de box voor EUR 39,- en heeft een waarde van EUR 125,- goede deal dus zou ik zeggen. In het filmpje zie je de volledige inhoud.

*Ik ontving deze box ter review*

11 thoughts on “Unboxing

  1. Heb het drankje geprobeerd, maar moet zeker op zoek maar het juiste recept. Volgens mij té veel poeder gebruikt…het was in ieder geval niet het heerlijke chai tea-latte achtige drankje waar ik op gehoopt had… 😳

    Maar, een hele fijne doos! Lippenbalsem is nu mijn favorietje!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s