Zilveren ring

Zilveren ring

Mijn liefde voor zilveren sieraden is jullie inmiddels wellicht wel bekend. Ik werd benaderd voor een mooie samenwerking en mocht dan ook weer eens iets heel moois uitkiezen. Ik voel mij een bevoorrecht mens 🙂 .

Geef een persoonlijk cadeau

Een stuk lastiger is een keuze maken haha want tjsa, ga er maar eens aanstaan als je op een site met allerlei prachtige persoonlijke sieraden terecht komt. Persoonlijk? Jazeker want de website geef een persoonlijk cadeau maakt de keuze er niet makkelijker op.

Een ruime keuze aan ringen en bedels/medaillons en armbandjes in zilver die je vervolgens kunt personaliseren. Een ring met vingerafdruk bijvoorbeeld (leuk idee ook voor vaderdag?) of een mooie hanger met de mooiste kindertekening van je kind dat is iets voor het leven.

Geef een persoonlijk cadeau

Zelf hield ik het ‘simpel’. Ik koos voor een brede zilveren ring (10mm) en liet die aan de binnenkant graveren. Je kunt kiezen uit een glanzende ring maar ook uit een matte uitvoering. Ik ging voor glans en liet aan de binnenkant de namen van mijn kinderen en hun geboortedatum graveren. Een mooi hartje aan de voor- en achterkant.

Leuk ook dat je zelf het lettertype kunt bepalen, ik ging voor een sierlijke beetje ‘geschreven’ letter. Ik heb hele kleine vingertjes – dunne vingers – moet ik eigenlijk zeggen en ringmaat 17 is dus voor mij een ruime ring die om mijn middelvinger gaat 🙂 .

Geef een persoonlijk cadeau

Doordat de ring dus niet zo groot is kon ik de gravering niet helemaal lekker op de foto krijgen maar je krijgt een idee. De service was top en de ring was echt met een paar dagen in huis. In een bubbelenveloppe en in een mooi zakje kon het zo door de brievenbus dus ook nog eens gemak want je hoeft dus niet thuis te wachten tot de deurbel gaat.

Geef een persoonlijk cadeau

Ik ben heel blij met mijn ring en zal hem de komende tijd zeker heel veel gaan dragen, zoals ik al aangaf bij de oorbellen (link) die ik laatst kocht ben ik niet zo van het wisselen. Als ik iets draag dan blijft het ook vaak maanden (en soms jaren) in mijn dagelijks ritueel.

Wat vind jij van deze ring?

Annette

*Dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking*

16 thoughts on “Zilveren ring

  1. Pingback: Zilveren ring | Ann Ages Gracefully – koppejansblog

  2. Pingback: Zilveren Bedel | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s