Shoplog

Primark shoplog – april 2018

Ik loop regelmatig bij de Primark binnen nu hij in ons mooie nieuwe winkelcentrum zit in Hilversum maar ik koop er eigenlijk niet veel. Met name basics haal ik er graag zoals sokken en hemdjes. Toch nam ik deze keer een paar leuke items mee en laat ik ze in het filmpje aan je zien.

Wat was jou laatste aankoop bij de Primark?

Annette

14 thoughts on “Shoplog

  1. Hé, je haar is korter en blonder! Mooi! Wij waren een paar weken geleden in Hilversum voor een concert en toen liepen we er langs. Ik zei, oh wow wat een grote Primark. Waarop Gerben meteen zei, daar ga je toch niks kopen hè! Haha! Nee, ik vind t daar niet meer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s