Kerst 2017

Kerstwens 2017

Lieve lezers,

Omdat ik niet verwacht dat er vandaag veel lezers zullen zijn, alleen een kort berichtje van mijn kant en wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen. Dank je wel voor jullie bezoekjes en reacties het afgelopen jaar. Het was een fijn jaar maar met een (voor mij) onrustig einde. Daar hoop ik snel meer over te kunnen delen. Ik moet het een en ander even zelf een plekje geven en verwerken en ook bedenken hoe ik deze update het beste de wereld in kan slingeren ๐Ÿ™‚ maar wordt vervolgd dus.

Geniet met jullie partners, kinderen, vriendjes, vriendinnetjes en al die jullie liefhebben van de feestdagen!

Dikke kerstkus,

Annette

 

18 thoughts on “Kerst 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s