Dr. Pierre Ricaud

Dr. Pierre Ricaud haarverzorging

In het perspakket dat ik onlangs van Dr. Pierre Ricaud ontving zaten naast een aantal nieuwe make-up producten ook twee producten voor het haar. Een Anti-haaruitval en groei-stimulerende booster en een anti-haarbreuk shampoo.

Dr. Pierre Ricaud haarverzorging

Beiden artikelen heb ik nu een aantal maanden in gebruik dus ik kan je er wat meer over vertellen. Ik begin met de shampoo. Deze komt in een mooie blauwe tube met een inhoud van 250ml. De geur is zalig en de kleur is een beetje parelmoerglans.

Wat zegt Ricaud.nl zelf over deze shampoo:

Versterkende Anti-Haarbreuk Shampoo

De haren worden sterker, krachtiger en de kwaliteit verbetert.

De haren hebben meer weerstand en breken minder snel af.

Dr. Pierre Ricaud anti-haarbreuk shampoo

Ik was mijn haar zo’n 3x per week en gebruik eigenlijk verschillende shampoo’s. Deze shampoo is nu op (zat in mijn vorige opgemaakt video) en gebruikte  ik  1x per week. Ik vind het altijd lastig om te zeggen of het echt werkt of niet. De shampoo werkt prettig en is zo zacht dat ik geen crèmespoeling nodig heb. Na het douchen borstel ik mijn haar altijd met een tangle teezer. Na het borstelen heb ik nog steeds een flinke pluk haar die ik verlies. Op de andere dagen als ik mijn haar dus borstel als het droog is heb ik wel het idee dat ik minder haar verlies. De shampoo kost EUR 5,90 en dat is een prima prijs.

Dan gaan we naar de booster. Deze komt in een fles met tuut (weet niet hoe ik het anders moet omschrijven haha). Ik zal overigens wel een beetje te klooien om deze erop te krijgen. Hij zit er los bij en moet je dus zelf op de kop drukken ik vond dat wat lastig gaan maar of dat mijn onhandig was of dat het gewoon niet zo makkelijk is moet ik even in het midden laten.

Dr. Pierre Ricaud anti-haar verlies

Anti-Haaruitval en Groei-Stimulerende Booster

Een tweevoudige werking tegen tijdelijke en chronische haaruitval: remt de uitval en bevordert de haargroei. De haardos oogt voller. KERABOOST-complex: Complex met 3 actieve bestanddelen die haaruitval tegengaan. Zonder parfum. Niet-vette textuur.

Dagelijks aanbrengen op schoon haar (droog of vochtig); ’s ochtends of ’s avonds te gebruiken.

  1. Dankzij de doseerdop kunt u het product eenvoudig op de kaalste plekken aanbrengen.
  2. Masseer met de vingertoppen in een zigzagbeweging (ongeveer 1 minuut).
  3. Niet uitspoelen.Breng uw haar in model zoals u gewend bent.

Niet in de ogen verstuiven. <- dat vind ik dan weer grappig, waarom zou je dat doen?

Ik gebruik deze wel 3x per week nadat ik gedoucht heb. Op mijn natte haar verstuif ik een aantal van deze spray’s en richt me met name ook op mijn kruin (achterop mijn hoofd). Even inmasseren en dan laat ik mijn haar aan de lucht drogen en blaas ik het alleen op het einde een beetje droog met de föhn.

Dr. Pierre Ricaud anti haar verlies

Mijn haar voelt absoluut voller en dikker met deze booster, wederom vind ik het lastig om iets over de haar-uitval te zeggen. Ik heb gewoon een pluk haar in mijn borstel nadat ik mijn natte haar geborsteld heb (ik weet het, eigenlijk moet je je haar niet borstelen als het nat is, maar ach, ik zie er anders niet uit).

Op het moment kost deze booster EUR 22,50 of jij dat er voor over hebt is helemaal aan jou natuurlijk maar mijn haar is zeker voller en dikker dat vind ik echt. Ik heb van nature heel fijn haar maar best veel. Behoorlijk futloos en laat zich ook niet makkelijk krullen ofzo en met een gevoelige hoofdhuid valt er weinig eer aan te behalen.

Dit product bevat geen parfum dus geen jeuk of iets dergelijks en is inderdaad absoluut niet vet of verzwarend voor je haar. Ik vind ze fijn werken. De producten van Dr. Pierre Ricaud zijn online te bestellen op Ricaud.nl en vaak zijn er mooie aanbiedingen en leuke extra’s bij je bestelling.

Heb jij last van haaruitval?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

 

6 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

  1. Ik moet nog steeds een foto van Jeroen zijn haar posten van voor en na de spray… Ik vind dat zijn haar (en Jeroen merkt het ook) dat zijn haar echt voller is geworden! Het is nu natuurlijk weer langer, maar het is meer “gedekt”. Goed spul dus!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s