Sample Saturday

Guerlain – Lingerie de Peau Beauty Booster

Deze sample wilde ik ook al een tijdje proberen maar het kwam er maar niet van. Nu had ik hem duidelijk in mijn kastje vooraan gezet zodat ik er niet omheen kon. Guerlain is een prachtig make-up merk maar persoonlijk vind ik de prijzen echt te hoog.

Guerlain Lingerie de Peau

Wat voor product is het?

Het is Foundation ook al heet het Beauty Booster, ik vind dit geen BB-crème eerlijk gezegd.

Welk merk betreft het?

Guerlain

Wat is de eerste indruk:

Dit zegt Guerlain zelf over het product:

De illusie van een perfecte natuurlijke teint, een gevoel van frisheid in het begin van de zomer. Guerlain herdefinieert het concept van een droomachtige perfecte teint en creëerde: Lingerie de Peau Beauty Booster.

Voor de illusie van een perfecte natuurlijke teint, heeft Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster gecreëerd. Deze beauty booster belooft een perfecte teint dankzij de combinatie van 5 acties: hydratatie, bescherming, glans, correctie en egale teint.

Ongrijpbaar en geheim smelt Lingerie de Peau BB samen met de huid voor een resultaat mooier dan ooit. Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt.

Ze weten het altijd zo mooi te verwoorden vind je niet? Vooral die laatste alinea kan dit aub gewoon in Jip en Janneke taal. Wij zijn gewoon consumenten toch?! Maar goed, de inhoud van de sachet, daar gaat het om. Als ik had geweten dat er zoveel in zat had ik niet alles op mijn hand gekiept 🙂 er zit zeker genoeg in voor een dag of 2 misschien zelfs wel 3.

Lingerie de Peau Guerlain

Het product is heel dun/waterig van structuur, brengt makkelijk aan en geeft mij toch wel een volledige dekking daarom vind ik het echt meer een foundation dan een BB-cream. Ik dacht even dat hij te licht zou zijn maar met mijn volledige make-up is hij echt mooi en blijft ook gedurende de dag goed zitten.

Kopen of niet kopen?

Ja! Ondanks de prijs (maar let even op want ik zie online verschillen van EUR 36,- tot EUR 52,- voor hetzelfde tubetje) een fijn product. Kleur is mooi, dekking is mooi en de houdbaarheid is goed. Ik snap dat veel mensen dit een heel fijn product vinden.

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

  1. Oh, dit is echt zo’n mooi product! Ik ben een poosje geleden zo’n drie kwartier bij Douglas bezig geweest om DE perfecte foundation te vinden maar het is dus de Lingerie de peau van Guerlain geworden. Een mooie (niet cakey) dekking die ook goed matcht met mijn droge huid. Ik ben er elke dag nog blij mee;-) En gewoon even goed de promoties bij de parfumerie in de gaten houden. Ze hebben regelmatig 25% op een bepaald merk of bijvoorbeeld op alle foundations, dus dat scheelt dan flink!

    Geliked door 1 persoon

  2. Het resultaat is erg mooi, fijn dat je hem op deze manier kunt uitproberen. Hij staat bij mij ook op mijn verlanglijstje, maar de prijs houdt me nog even tegen 😉

    Geliked door 1 persoon

  3. Het resultaat is mooi en hij dekt goed. Ik gebruik deze Lingerie De Peau zelf ook maar als avond make-up want ik vind hem voor overdag ook té dekkend. Wel een heel mooi product. Als ik al een foundation voor overdag gebruik dan is het de Chanel les Beiges. Dat is mijn favoriet voor all day. Leuk dat je een review geeft van de testers!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s