Plog

Plog #40

Afgelopen week was ik twee dagen in de UK voor mijn werk en heb ik het weekend heerlijk van de zon genoten. Kijk je mee?

Plog 40 (1).jpg

Start van de week

Maandag was een gewone dag al moest ik wel even flink ‘vooruit’ werken –voor zover dat mogelijk was- omdat ik de komende twee dagen in de UK zou zijn en dus niet aan mijn normale werk toe zou komen. Ik had alleen deze weekendtas mee, precies genoeg ruimte voor de twee dagen inclusief mijn laptop.

Penta hotel Warrington

Dinsdag ging ik heel vroeg op pad (mijn zoon was zo lief om me op Schiphol af te zetten) en deze keer vloog ik op Liverpool (anders altijd Manchester) ik moet zeggen dat beviel me prima, klein vliegveld en snel door de douane dus dat doe ik de volgende keer denk ik weer 🙂 . Het kantoor van New Balance ligt precies tussen Liverpool en Manchester dus qua reisafstand maakt het niets uit.

Teamoverleg

We hadden twee dagen met het HR team, gezellig maar ook hard gewerkt want je wilt zo veel mogelijk uit die twee dagen halen. Ik sliep net als elke keer in het Penta hotel en nam bij het ontbijt een lekker geroosterd broodje met Marmite (you hate it or you love it).

Op woensdag ochtend stond mijn agendapunt op de kalender en dat was de collega’s een korte uitleg geven over de Energy training die ik had gehad bij mijn vorige bedrijf en die ik denk goed zou passen binnen New Balance. Leuk om te doen en dus een training die normaal gesproken een uurtje of 3 duurt in 1 uur uit te leggen aan de collega’s maar ze zijn enthousiast en ik denk  dus dat we deze wel gaan uitrollen dit jaar, leuk!

Plog 40 (6)

Richting het weekend

Donderdag en vrijdag was ik weer gewoon terug op kantoor. Donderdagavond had ik een afspraak staan voor mijn nagels. Ik heb het nog steeds naturel maar denk erover om volgende keer toch weer eens een zachtroze lakje te nemen. Nog even over nadenken, vind naturel ook wel heel fijn moet ik zeggen.

Plog 40 (7)

Zaterdag kocht ik mooie hyacinten en tulpen in het paars en lapte ik de ramen van buiten zowel aan de voor- als achterkant van het huis. Is best een klus want mijn hele gevel is van glas en aan de voorkant van het huis ook. Heerlijk zo’n licht huis maar dat ramen lappen 😦 hahaha doe het dan ook niet vaak.

Plog 40 (8)

Genieten van de zon

Isabelle had zaterdag lekker gekookt, bami met biefstukreepjes en natuurlijk kroepoek. Zondag na het huishouden heerlijk de hele middag in de tuin gezeten met een boek. Ik ben het boek 13 aan het lezen van Steve Cavanagh een rechtbank thriller – echt goed – je moordenaar zit in de jury en tja zie dat maar eens tot een goed einde te brengen. Ik ben halverwege en vind het een echte page-turner.

Had lekker een flinke pan groentesoep gemaakt met ballen natuurlijk 😉 dus dat was gelijk de makkelijke maaltijd voor zondag.

Hoe was jouw week? Nog iets leuks meegemaakt?

Annette

10 thoughts on “Plog

  1. Leuk die kleine verpakking marmite zou ik ook wel handig vinden want ben de enige die het eet 🙂 Prachtige kleur die bloemen dat roze en paars. Hier was Amy weg, dachten we maar de volgende dag ontdekten we haar ultieme verstop plaats. Ik had haar al op Amivedi geplaatst. Bleek ze via de onderzijde van de wastafelkast die open is aan de onderkant in de onderste lade te kunnen klimmen….gelukkig weten we dat nu. Fijne week! en nu maar hopen dat het voorlopig niet regent voor je ramen…

    Geliked door 1 persoon

  2. Vroeger at ik ook marmite op brood, dat is lang geleden! Dat was een periode dat ik kilo’s kwijt wilde raken en dat lukte heel goed. (moet erbij vermelden dat dat ook het enige was wat ik op mijn brood smeerde…)
    Eergisteren heb ik ook de ramen gelapt, binnen viel het nog mee maar de buitenkant…
    Mooie nagels, ik ga vandaag eens kijken op de beurs of zij een leuke aanbieding hebben. Zien ze er ook weer netjes uit 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s