Planner

Purpuz planner

Als blogger, als student, als moeder, als ambitieuze girlboss kun je er niet omheen. Plannen. Tegenwoordig zijn we allemaal druk (of doen we druk) en vergeten we soms wat ons doel nu eigenlijk is of komen onze dromen/ambities in de knel. Ik kreeg de Purpuz planner toegestuurd en laat je in de review van vandaag lezen wat deze agenda/planner voor jou kan doen om de boel op een rijtje te zetten of te houden.

Purpuz planner

Wat is de Purpuz:

De Purpuz helpt je met het stellen, plannen en het in balans halen van je doelen. De Purpuz belofte is meer geluk en succes voor jou. Ons streven: een wereld waarin iedereen de beste versie van zichzelf is.

De Purpuz is ontworpen om jou je doel in balans te laten halen. Plan zowel wekelijks als maandelijks met een duidelijk overzicht. Vergroot je succes. Ervaar de kracht van een plan. Blik terug en plan vooruit. Elke week een quote die je motiveert, inspireert en aanzet tot actie. Kijk hoe je groeit, bloeit en je succes behaalt.

Purpuz planner

Voor thuis gebruikte ik tot op heden een simpele planner van de Hema (geloof ik), werkt ook prima maar er is weinig ruimte voor extra notities en een duidelijk doel ontbreekt. Voor mijn blog artikelen werk ik met kleine post-it notities (eerst schreef ik alles direct in de planner maar de boel ging nogal eens op de schop dus dat werd een zooitje 🙂 ).

Purpuz planner

Alle ideeën die ik voor mijn blog heb en waar ik een artikel over wil schrijven gaan op zo’n klein post-itje. Deze plak ik dan per week in de planner. Er zijn ook terugkerende artikelen zoals de boekreviews, de nagelupdates en de maandelijkse opgemaakt en beautybox unboxing dus die kan ik redelijk goed plannen.

De rest van mijn artikelen is maar net hoe mijn pet staat. Soms heb ik een leuke samenwerking (zoals deze) en die plan ik dan ook alvast voor een bepaalde week in maar soms komt er wat tussendoor of zijn er bepaalde producten of artikelen die ineens op komen zetten en die ik dan ook gelijk ‘kwijt’ wil.

Purpuz planner

In deze planner is voor al deze brainstorm dingetjes voldoende ruimte. Krijg je elke week een mooi inspirerende quote en kun je elke maand even reflecteren hoe de zaken ervoor staan en zo je uiteindelijke doel niet uit het oog verliezen.

WAT staat er in de Agenda:

+ 9 stappen naar een gepland doel. Leer hier wat nodig is voor balans, geluk en succes.

+ maandplanning (jan – dec). Plan je doel in balans.

+ weekkalender (ma – zo). Werk aan je doel van 6 – 22.

+ maandelijks reflectie pagina’s. Kijkt terug, sta stil en plan de toekomst.

+ … pagina’s creatieve ruimte

Het is echt een ‘boek’ en als je hier serieus mee aan de slag gaat heb je een stevige basis en goede houvast. Fijn als je een startende ondernemer bent of net als ik gewoon een stevige basis wilt hebben om als je blog ideeën een fijne plek te geven.

Purpuz planner

Hij is niet heel goedkoop met zijn EUR 35,- maar het is dan ook zeker meer dan een gewone ‘agenda’. Als jij net wat meer wilt, kunt of houvast nodig hebt bij het plannen van je doelen is dit een mooie optie. De planner is online te bestellen (klik hier) maar ook te koop bij bijvoorbeeld de Bruna.

Ben jij een goede planner?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

14 thoughts on “Planner

 1. Ik plan alles! Altijd gedaan. Sommige mensen zeggen dat ik een extreme planner plan maar als ik dan zie hoe zij zijn en dat er regelmatig iets fout gaat…………. Laat mij maar lekker een georganiseerd leventje leiden 😊

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie agenda! aan de ene kant ben ik een planner, ik wil alles op een rijtje zetten en inplannen, afspraken worden ook genoteerd in mijn Google agenda (zelfs wanneer de vuilnisbak aan de straat moet staan) maar aan de andere kant kan ik ook best chaotisch zijn. Een beetje wisselend, al naargelang hoe belangrijk iets is eigenlijk 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb ook in mijn agenda staan welke kliko er aan de weg moet en wanneer het plastic naar buiten moet. Ze hebben onlangs de ophaaldag van het plastic veranderd grrrr zit nog niet in mijn systeem dus dan helpt de agenda zeker!

   Like

 3. Dit lijkt me een hele fijne planner, maar ook wel een beetje groot. Ik heb voor komend jaar nog even voor een wat goedkopere variant gekozen, namelijk de ‘Vrolijk business agenda’, maar zo’n purpuz-planner is zeker een kanshebber voor het jaar 2019 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s