Winkelen

Shoppen in je eentje

Winkelen, ik vind het zalig en dan ook nog het liefst in mijn eentje. Ik shop gewoon het fijnst als er niemand mee is. Ik ben wel een ‘snelle shopper’ ik kan vrij snel een winkel scannen en dan zien of er iets van mijn gading tussen hangt. Uren tussen rekken struinen is niet mijn ding.

Esprit winkel

Meestal ga ik met een bepaald idee richting winkel. Maar het gebeurd behoorlijk vaak dat ik iets in mijn hoofd heb en dat ik het dan niet kan vinden grrrrr. Echt uren shoppen doe ik vrijwel nooit. Ik ga wel eens naar Centro in Duitsland en dan ben ik wel een groot deel van de dag zoet maar anders heb ik het met 2 uurtjes ofzo wel gezien.

Het winkelcentrum in Hilversum is onlangs heropend na een (volgens mij) 2 jarige verbouwing. Het was open gedurende deze tijd maar veel te beleven was er niet. Er was nog maar een handjevol winkels open en door de verbouwing werden deze ook nog wel eens verplaatst dus was je aan het ronddolen waar nu toch bijvoorbeeld de Kruidvat was gebleven 🙂 .

Esprit

Maar na veel geduld hebben we nu een fantastisch nieuw en modern Hilvertshof. Het is echt mooi geworden en zijn we bijvoorbeeld een Primark en ook een Kiko rijker. Ook zag ik dat er een Esprit winkel open gaat. Mooi, want de Esprit heeft altijd kwalitatief mooie kleding die wellicht niet uitblinkt in hip-heid maar als je daar een broek of trui koopt weet je wel dat je daar jarenlang plezier van hebt. Het is wat meer tijdloos dan de andere kledingmerken en dat is een fijne aanvulling.

Esprit artikel (5)

Hiermee zeg ik natuurlijk niet dat Esprit niet met de trends meegaat maar ze weten het wel zo te brengen dat je er volgend jaar ook nog mee voor de dag kunt komen. Deze kleur trui (Zie hierboven) vind ik bijvoorbeeld heel mooi. Leuk te combineren met jeans maar ook wat deftiger met een mooie blouse op een zwarte broek bijvoorbeeld.

Dit roze shirt lijkt weer heel veel op het olijfgroene shirt dat ik onlangs kocht (Klik voor Fall Fashion artikel). Ik houd van dit soort poederroze kleurtjes. Ik ga zeker even kijken als de winkel haar deuren heeft geopend.

Esprit artikel (4)

Ga jij voor je klassieke basics naar een kwalitatief wat duurder merk of maakt het voor jou geen verschil?

Annette

*Dit artikel is middels een samenwerking tot stand gekomen*

14 thoughts on “Winkelen

 1. Winkelen doe ik ook het liefst in mijn eentje. Is gewoon lekker. Voor de basics doe ik eigenlijk beiden: kan goed slagen bij de Hennes maar af en toe doe ik ook wel een uitstapje naar Nikkie ofzo. Het is maar net wat ik ‘nodig’ heb.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk om je onlangs bij Vichy te hebben gezien (gesproken is niet gelukt 🙂 Ik was voor jou bij de huidanalyse… Over het shoppen. De basics hoeven van mij niet per definitie duur te zijn. De key pieces zijn afwisselend vintage, soms prijzig, maar vaak toch uit de sale.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik winkel vaak samen met mijn man. Hij koopt vaak meer. Ik zeg wel eens dat hij het vrouwtje in huis is!
  Het gekke is dat ik vaak bij de deur sta te wachten tot hij klaar is.
  Ik koop graag niet al te dure kleding, omdat ik vaak wissel. Een merk doet mij niet veel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Alleen shoppen vind ik zo fijn! Lekker je eigen winkels uitkiezen en gewoon op je eigen tempo. Mijn man is vreselijk ongeduldig en ook niet bang om zijn mond open te doen als het te lang duurt. Of hij geeft een hele subtiele zucht als hij de rij bij de paskamer ziet. Als we samen winkelem dump ik hem meestal bij de Mediamarkt en heb ik zo’n uur/anderhalf uur de tijd om zelf te winkelen.

  Als het om kleding gaat ben ik niet zo kritisch en koop ik liever goedkopere kleding waardoor ik meer kledingstukken kan kopen en dus meer afwisseling heb. Als het gaat om accessoires, voornamelijk tassen, dan ben ik wel kritisch en geef ik liever meer uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s