Nagels #42

Essence – True love

Heb ik dan toch een keer een missertje qua kleur? Het lijkt erop 🙂 . Veel van jullie zullen dit waarschijnlijk een erg mooie kleur vinden maar voor mij is hij veel te rood.

Essence True Love

Ik ben geen rood liefhebber, nooit geweest en denk ook nooit dat ik het zal worden. Ik heb geloof ik 1 rood t-shirt en dat is het dan. Ik weet niet wat het is met die kleur maar ik vind het niet bij mij passen, net als zwart. Dit zijn de 2 kleuren die je mij niet veel zal zien dragen.

Essence True Love

Maar goed, ik kocht dus dit lakje van Essence omdat ik dacht dat hij meer frambozen kleur zou zijn. In bepaald licht is hij ook wel echt meer roze-rood maar ik zou het toch meer rood noemen dan roze. Even slikken dus toen de nagelstylist hem aanbracht. Ik had natuurlijk toen kunnen aangeven doe toch maar een andere kleur maar ik besloot hem toch te laten zitten.

Hij dekt namelijk heel goed en heeft wel echt een mooie glans en een intense kleur. Het kostte me een paar dagen om eraan te wennen maar langzaam begon ik hem dan toch een beetje te waarderen. Niet helemaal want tsja, het is gewoon mijn kleur niet.

Essence True Love

Het is wel een klassieker vind ik zelf, past bij veel outfits, staat netjes en is zeker niet ‘te schreeuwerig’. Ik draag zoals altijd 2 laagjes en een topcoat. De glans blijft ook mooi en hij laat ook verder geen slijtage zien (bij donkere kleuren willen de randjes nog wel eens slijten).

Essence True Love

Op zich dus niets mis met dit lakje maar ik ga voor een volgende toch lekker licht ben ik bang. Even bijkomen van deze heftige kleur haha. Wat vinden jullie? Ik weet dat er veel rode nagels liefhebbers onder mijn lezers zijn.

Annette

15 thoughts on “Nagels #42

  1. Pingback: Nagels #43 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s