Hit & Miss #2

Hit & Miss #2

Ik heb weer een filmpje opgenomen met een fantastisch artikel en een dikke vette fail. Ik hoop dat je het leuk vind om naar te kijken. Abonneer je ook zeker even op mijn kanaal. De zon speelt een beetje parten in het filmpje waardoor je wat schaduwen ziet maar ik hoop toch dat je het leuk vind en de artikelen die ik bespreek zal waarderen.

Annette

6 thoughts on “Hit & Miss #2

 1. Ik ben nu ook helemaal enthousiast over The Ordinary! Dat klinkt top, ook gezien de prijsjes. Ik ga mij erin verdiepen, zeker omdat mijn rimpels onder mijn ogen steeds opvallender worden.
  Ik had ook zo een haarding met een gat erin, maar ik kon daar ook niet mee overweg. zo onhandig met kapsels ben ik.Vaak pak ik maar snel een elastiekje en hup…paardenstaart maar weer!

  Geliked door 1 persoon

  • Er is veel uitverkocht op het moment bij The Ordinary omdat hun merk een grote vlucht heeft genomen. De vitamine C is bijna op bij mij en hij is overall uitverkocht, Paniek!!!! haha maar ze komen binnenkort met een nog sterkere vitamine C las ik met 30% whoop whoop ga ik ook zeker proberen.

   Like

  • Ja niet te doen deze veel te strak en dik ijzer voor gebruikt het idee is leuk maar de uitvoering minder. De originele was duur (ik geloof iets van 20 euro) dus ik dacht ga voor een namaak maar ja, niet goed uitgepakt haha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s