Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg

Zoals jullie wellicht weten (als je mijn blog al langer volgt) ga ik graag af en toe naar de Sauna. Meestal met vriendinnen even gezellig bijkletsen en relaxen. We gaan vaak naar Thermen Bussloo waar ik al eens eerder een blog over schreef (klik hier). Maar nu is daar het zusje, Thermen Soesterberg. Ik werd uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dit onlangs geopende complex en vertel jullie er meer over.

Thermen Soesterberg

Dit keer ging ik dus in mijn uppie op mijn vrije dag onderweg naar Soesterberg. Het is voor mij een stuk dichter bij huis dan Bussloo is en met een klein half uurtje was ik er al. Ik had afgesproken met medewerkster Sanne en zij gaf mij een rondleiding over het complex. Daarna kon ik heerlijk van mijn ontspandagje gaan genieten.

Thermen Soesterberg

Er is een diversiteit aan sauna’s te vinden op het terrein en dus voor iedereen wel wat te vinden. Als je van een niet al te hete sauna houdt begin je bijvoorbeeld in het Saltarium met een vriendelijke temperatuur van ‘slechts’ 60 graden. Ook vind je er een Infrarood, Finse, Panorama, Rozen en Berken sauna. Allemaal even prachtig en ruim opgezet.

Thermen Soesterberg

Ook kun je heerlijk zwemmen met 2 grote buiten- en 2 binnenbaden zijn er diverse wirhlpools en diverse afkoelplekken om je dag helemaal compleet te maken. Je sauna bezoek combineren met een heerlijke behandeling voor je gezicht of lichaam of een zalige massage? Het kan allemaal. Niets staat je in de weg om hier een complete dag je te laten verwennen en helemaal relaxed thuis te komen.

Thermen Soesterberg

Tussendoor even lekker een boek of tijdschrift lezen, een broodje eten en wat drinken, het kan allemaal. Ik heb ontzettend genoten van mijn dag en vond het best spannend om dit eens helemaal alleen te doen. Ik moet zeggen het beviel uitstekend en ik denk dat je nog beter je hoofd leeg kunt maken als je een dag in bijna volledige stilte doorbrengt. Echt een aanrader als je van de Sauna houd of gewoon eens even een heerlijk ontspandag voor jezelf wilt nemen.

Meer informatie over Thermen Soesterberg vind je op hun website klik hier en ik mag ook nog eens een aantal toegangskaarten weggeven aan jullie 🙂 whoop whoop. Wil jij dus alleen of samen met iemand van een dagje wellness genieten like dan mijn facebook pagina zodat ik je kan taggen als je hebt gewonnen. De kaarten zijn geldig tot eind augustus dus houd daar even rekening mee als je mee doet. Geef in de comments aan of je 1 of 2 kaarten wilt ontvangen.

Thermen Soesterberg

Ik kies volgende week de winnaars! Ik wil Sanne enorm bedanken voor de uitnodiging, ik heb er enorm van genoten en zal zeker nog eens terug komen voor een bezoek.

Ga jij wel eens naar de sauna? En doe je dat alleen of ga je in gezelschap?

Annette

*Ik was hier op uitnodiging*

43 thoughts on “Thermen Soesterberg

 1. Wat ziet dat er mooi uit! Ik ben verleden maand voor het eerst naar Bussloo geweest; ik zou graag met een vriendin Soesterberg opnieuw ontdekken. Ik ben er 20 jaar geleden een keer geweest, mijn eerste sauna ervaring 😀

  Geliked door 1 persoon

 2. Hallo Ann, ik zie dit artikel nog niet op je FB pagina staan, daarom reageer ik via deze weg. Ik heb je FB pagina geliked! Ik hou erg van naar de sauna gaan en Soesterberg ken ik nog niet! Ik kom graag in aanmerking voor 2 kaarten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik vond Bussloo heerlijk en deze ziet er ook weer zo gaaf uit.

  Alleen zou ik niet zo snel gaan maar het is wel een idee om je hoofd goed leeg te maken

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaaaa Saunaaa, ben ik dol op! wordt ook wel weer eens tijd, veel te lang geleden!
  En ik wil grag met vriendjelief gaan, eens kijken wat hij er van vindt 🙂

  Groetjes Fenny!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik wil heel graag deze kaartjes winnen om er samen met mijn vriend naartoe te gaan. We zijn al vaker bij sauna’s geweest (oa zwaluwhoeve en de thermen in busloo) maar nog nooit in Soesterberg, terwijl ik er praktisch naast woon (woon in Amersfoort). Het lijkt me heel leuk om een nieuwe sauna aan mijn lijstje van favorieten toe te voegen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Heeeel af en toe ga ik eens met mijn zus heen, het is weer nodig eens tijd voor ons gezamelijke relaxmomentje! Wij doen graag mee…
  Ziet er goed uit allemaal, ben er zelf nog nooit geweest!
  Groetje Ilsiee

  Geliked door 1 persoon

 7. Wauw van deze heerlijke verwennerij worden mijn moeder en ik erg blij 🙂 wij hebben samen al heel lang niks leuks meer gedaan daarom waag ik graag mijn kans en ga ik heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #Relaxed fijne avond nog liefs wanda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s