Unboxing Styletone

Styletone Februari 2017

Gelukkig kreeg ik deze maand mijn Styletonebox netjes op tijd geleverd. Het thema van deze maand is Welcome to the circus. Ik werd er een beetje bang van 🙂 wil er natuurlijk niet als een horror clown bij lopen.

Styletonebox Februari 2017

Maar de Styletone heeft het begrepen hoor, een kleurrijke box zonder ‘gekke’ items. Ik laat ze zoals gebruikelijk lekker aan je zien. We starten met een oogpotlood van het merk Lord & Berry. Het is een merk dat wel vaker in de box zit en de kwaliteit is altijd prima. Deze eyeliner kost EUR 18,- en in de box zitten 3 kleuren (Blauw, Groen en Paars). Ik kreeg de paarse kleur. Mooi potlood ga ik zeker gebruiken. Hij is waterproof dus een flinke huilbui gaat hij overleven haha niet dat ik dat van plan was maar het zou dus kunnen.

Dan een strobing crème van Emite ook een merk dat we al eerder in de box hebben gezien. De waarde is EUR 29,-. Strobing is helemaal hot en is een beetje in de plaats gekomen van de highlighter (die ik overigens dagelijks gebruik). Je kunt deze crème (plaatselijk)onder je foundation aanbrengen waardoor je een mooie glow toevoegt aan je huid of hem plaatselijk gebruiken en dan is het wel meer een highlighter natuurlijk op je jukbeen. Ik heb hem hier aangebracht in combinatie met de Guavabutter blush uit de vorige box. Daar kreeg ik vragen over of ik die wilde laten zien. Et Voila!.

Ook Manna Kadar hebben we al eerder gezien in de box. Bijvoorbeeld deze prachtige lipstick (klik hier) die ik nog steeds regelmatig draag en een prachtige kleur heeft. Dit potlood dat officieel de Lip-locked priming wand heet (mondvol) kun je als lipliner, lipprimer of ‘gewoon’ als lipstick gebruiken. Hij zit in twee varianten in de box J’Adore (perzikkleurig) en Joie (oudroze). Ik ontving die laatste. Mooi kleurtje en voelt goed aan op de lippen klein beetje droog maar het is net te doen voor mij.

Van hetzelfde merk ook een Lash Primer met een waarde van EUR 19,95. Je kunt deze gebruiken onder je mascara om deze langer mooi te houden en makkelijker te verwijderen of in de nacht gebruiken als ‘conditioner’. Dat laatste ga ik proberen. Lijkt me leuk om eens te proberen.

Manna Kadar lash primer

Tot slot een nieuw merk namelijk Nacomi. Een flinke zak met body-scrub met een waarde van EUR 5,50. Ik drink zelf geen koffie maar lekker scrubben met deze koffiescrub gaat zeker lukken. Deze zak gaat mee onder de douche voor een flinke massage beurt. Door de anti-oxidanten uit de koffie noemen ze het een wapen tegen cellulite (ja hoor! I wish), zwangerschapsstrepen (jammer joh!) en een droge huid (oké dat kan natuurlijk). Nee, even zonder dollen hiermee scrub je natuurlijk echt geen cellulite weg of stretch marks dat is jammer dat ze dat roepen wat dat zit in de huid dus nope. Maar dat het je huid lekker doorbloed en dus de boel lekker zal verzorgen dat geloof ik wel.

Nacomi Coffee scrub

Mocht mijn cellulites toch als sneeuw voor de zon verdwijnen laat ik het jullie natuurlijk weten 🙂 dan gaan we dit massaal inslaan. Al met al toch weer een prima box met leuke producten. Het circus thema tsja, het zal wel maar het beestje moest blijkbaar een naam hebben :).

Zit er nog iets van jouw gading bij deze maand?

Annette

17 thoughts on “Unboxing Styletone

 1. Ik vond het ook een prettige box. De strobing crème staat je goed hoor! Zit hij onder je foundation? Of er bovenop?

  De lipstick heb ik vandaag ook op. Fijn merk, dat Manna Kadar.

  Ps. Zou me niks verbazend als jouw langste wimper op langer dan 1 cm uitkomt. Waanzinnig! (Dat zijn vijf wimpers voor mij…)

  Geliked door 1 persoon

 2. En nu heb ik t opgeschreven in mijn ,,blog,, boekje! Vanmiddag ga ik eens uitzoeken hoe dat zit met zo n box. Kun je binnenkort eens een post maken met hoe te highlighter en blush te gebruiken, want ik zit geloof ik nog in de Dynasty fase!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Nacomi | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s