Nabla

Nabla Creme shadow

Ze stonden al een tijdlang op mijn wensenlijstje. De creme shadows van Nabla. Normaliter ben ik absoluut geen fan van creme oogschaduw want meestal eindigt deze in je crease en is het gedaan met de ooglook. Zouden deze anders zijn?

Nabla oogschaduw

Ik bestelde bij Beauty88.nl 3 verschillende kleurtjes. De oogschaduws zijn niet heel goedkoop met EUR 11,50 per potje maar ik las goede reviews dus ik durfde het wel aan. Ik bestelde de kleuren Pinkwood, Bakery en Dandy. Ik laat ze alle drie aan je zien.

Ik begin even met de minst fijne en dat is pinkwood, helaas. Ik had me veel bij deze kleur voorgesteld en hij is ook echt prachtig maar hij brengt heel erg lastig aan. De crème is heel hard en daardoor slecht met je kwast aan te brengen. Jammer, ik vraag me af of dit potje wellicht toch wat is uitgedroogd want als ik de textuur vergelijk met de 2 andere kleuren die echt wel cremig zijn wijkt deze af.

Bakery dan, een mooie my eyes but better kleur. Dit is echt een kleur die ik draag als ik thuis aan het werk ben of in het weekend. Dan doe ik niet een hele ooglook maar wil ik toch een kleine touch of color aanbrengen. Dat kan prima met deze kleur. Heel zacht kleurtje brengt super aan en blijft werkelijk de hele dag zitten als een huis. De crème oogschaduws drogen namelijk wel als een poeder op en dan zitten ze echt muurvast.

Dandy is ook een bruinig kleurtje maar dan met iets meer shimmer. Ook echt heel fijn, brengt ook heel makkelijk aan met een kwastje. Je zwiept het met 1 of 2 streken aan op je ooglid en je hebt de rest van de dag geen omkijken meer naar.

Ik ben echt heel blij met mijn potjes en zal ze met regelmaat gebruiken. Het is jammer van de Pinkwood die heeft iets meer werk nodig maar is wel ook een prachtige kleur. Mijn eerste kennismaking met Nabla is dus een positieve. Ze hebben ook prachtige lipsticks dus die zou ik ook nog wel eens willen proberen.

(als je op de foto klikt zie je welke kleur wat is)

Het leuke als je bij Beauty88.nl wat besteld is dat je een kadootje krijgt als dank voor je bestelling. Ik kreeg een heus Revolution palette meegestuurd. De kleuren zijn wel superheftig, echte disco kleuren dus ik zal hem niet gebruiken. Ik zal hem bewaren voor een leuke win-actie ik kan hier vast wel iemand blij mee maken.

Gebruik jij wel eens een crème oogschaduw?

Annette

14 thoughts on “Nabla

  1. Jammer van Pinkwood, de kleur is namelijk wel heel mooi! Zelf gebruik ik vooral poederoogschaduw, maar ik heb ook wel een paar crème varianten. Die gebruik ik alleen toch minder vaak!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s