Catrice

The Nude Blossom palette

Normaal gesproken zou vandaag de unboxing van de Styletone verschijnen maar helaas is de Styletone niet binnen gekomen *huilt*. Ik hoop hem van de week alsnog te ontvangen en dan laat ik hem een weekje later dan gepland alsnog aan jullie zien.

Catrice The Nude Blossom

Wel wist ik het Catrice The Nude Blossom palette op de kop te tikken. Dus laat ik die vandaag aan je zien. Meestal grijp ik mis als het om Limited Editions van Catrice of Essence gaat en sta ik voor een leeg schap maar deze keer had ik geluk en lagen er nog twee palettes. Ik nam er 1 mee naar huis en betaalde EUR 4,59 voor dit doosje.

Catrice The Nude Blossom

Geen geld natuurlijk en aan de pigmentatie te zien is het een prima aankoop. Ik neem dit soort budget palettes graag mee naar het buitenland of op vakantie en laat ik mijn dure palettes lekker thuis. Je wilt toch niet dat daar onderweg iets mee gebeurd en je hem bijvoorbeeld gebroken aantreft bij het openen van je koffer. Dat wil je überhaupt niet natuurlijk maar als het een budget doosje is doet het toch iets minder pijn.

Er zitten twee ‘sculpt’ kleuren in het doosje de ene kun je prima als highlighter gebruiken bijvoorbeeld maar die andere vind ik toch wel heel erg donker. Je zou hem ter vervanging van je eyeliner kunnen doen of als je heel donkere wenkbrauwen hebt wellicht daarvoor gebruiken. Wel leuk dat het erin zit en het maakt het daardoor een heel compleet palette.

Dan de oogschaduw zelf. Maar liefst zeven behoorlijke pans in een oplopende kleurschakering. Wat ik als schreef de pigmentatie is in orde. De eerste vier kleuren zouden bij mij op het bewegend ooglid eindigen (en onder het wenkbrauwbot) en de wat donkerdere kleuren voor de crease of de arcadeboog. Ja, ik ben wel content met dit palette.

De oogschaduws zijn iets poederig maar als je je kwast even aftikt is er niets aan de hand. Mooi voor dagelijks gebruik. Niet om extreme looks mee te maken maar mooi naturel. Als zijn de hele donkere kleuren natuurlijk prima geschikt om eens een smokey eye mee te maken als dat je ding is.

Ik heb bij een ander Catrice palette behoorlijk pan geraakt en ik zat al te twijfelen of ik die niet gewoon weg moest doen. Nu kan ik hem mooi voor deze vervangen. Leuk palette voor een dito prijsje.

Wat vind jij van dit palette?

Annette

28 thoughts on “Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s