Feest make-up

Feest make-up van Dr. Pierre Ricaud

De decembermaand vraag vaak om een kleine upgrade van je make-up. Tijdens feestjes of gezellige bijeenkomsten kun je net even wat meer uitpakken als je normaliter zou doen.

Dr. Pierre Ricaud feest make-up December 2016

Van Dr. Pierre Ricaud kreeg ik een paar mooie items uit hun feestdagen collectie toegestuurd. Uiteraard een rood lakje (helaas geen kleur die aan mij besteed is maar ik weet dat heeeeeeel veel dames blij worden van rode nagels) en een mooie zilverkleur zodat je een leuk accent kunt aanbrengen. Ik doe dat vaak op mijn ringvinger. Kijk bijvoorbeeld maar eens hier.

Nagellak Dr. Pierre Ricaud

Voor de ogen een mooie ijsblauwe oogschaduw met bijpassend potlood. De punt van het potlood is wel heel zacht dus niet te hard drukken maar werkt daardoor wel fijn. Ik had zelf niet verwacht dat het zo mooi zou staan bij mijn bruine kijkers.

De mascara heb ik al eens eerder gehad en die is prima. Hij separeert echt mooi en blijft goed lang zitten en gaat niet klonteren of aan het einde van het feestje dat hij op je wangen terecht is gekomen (als dat wel het geval is was het niet de mascara denk ik maar de alcohol? Geintje 🙂 ).

Ook een mooie shimmer poeder waarmee je je gezicht net even een extra glansje kunt geven. Helemaal leuk voor de feestdagen. Pak lekker uit en doe eens gek. Normaal houd ik mijn make up altijd rustig en behoorlijk voorspelbaar (hallo natuurlijk tinten) maar met de feestdagen is het altijd leuk om eens uit je comfort zone te stappen.

Helaas geen bedrijfskerstfeest dit jaar (don’t ask me why) dat is helaas gecanceld. Het thema was Rock ’n Roll dus ik had wel lekker los kunnen gaan met de haarspray en de zwarte kohl hahaha. Maar goed ik houd het bij een gezellig kerstontbijt op het werk en daar kan deze ooglook natuurlijk helemaal prima.

Op de foto’s draag ik ook de foundation van Dr. Pierre Ricaud en de lipstick die ik de vorige keer mocht ontvang.

Op eerste kerstdag krijg ik thuis eters en dan vind ik het ook altijd leuk om net even wat meer te glinsteren en te glimmen. Hee, het is tenslotte maar 1x per jaar kerst nietwaar? Hebben jullie al nagedacht over je make-up voor December?

Je vind de producten uit dit artikel op de site van Dr. Pierre Ricaud

Annette

*De producten uit dit artikel kreeg ik ter review toegestuurd*

28 thoughts on “Feest make-up

  1. Nee, daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht! Ik ben altijd meer met outfits bezig! Maar ik ga me daar eens in verdiepen! Er bestaan toch ook vast wel eyeliner met goud ofzo? Geen idee wat ik dan zou moeten hoor, ik ben niet zo thuis in de makeup…….dus als je nog tips hebt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s