Nagels #21

It’s Christmas! Dus een beetje bling deze keer. Normaal skip ik lakjes met glitter maar ik heb het deze keer op 1 nagel laten aanbrengen. Subtiel en toch feestelijk.

trend it up 080

Uit Duitsland nam ik een lakje mee bij de DM uit de Trend it up serie. Het is een prachtige grijze kleur. De lak heeft alleen een nummer – 080 – en geen naam. Het is een lakje uit de Double volume & Shine serie. Dit lakje kost EUR 2,25 wat geen geld is voor een goede lak. Hij dekt eigenlijk al volledig met 1 laagje maar zoals gebruikelijk draag ik er twee.

trend it up 080        trend it up 080

Van Angelique van de blog Personalfizz ontving ik een tijd terug een grote fles douchegel. Ook had ze in het pakketje een glitterlakje van OPI gedaan. Deze komt van de Muppets collectie en heet Muppets world tour.

trend it up 080             trend it up 080

Zoals ik al zei vond ik het leuk om voor de feestdagen 1 nagel met deze lak te doen. We hebben eerst 1 laagje grijs aangebracht en toen 2 laagjes van deze glitterlak. Toen was hij goed dekkend. Aangezien ik nooit glitterlak draag was ik wel benieuwd of deze net zo goed zou blijven zitten als de normale lakken. En dat doet hij. Blij mee dus. Net even iets anders dan anders en toch niet te gek.

Ik ben blij met deze combinatie en vind het prachtig staan. Welke kleur draag jij de komende feestdagen?

Annette

 

14 thoughts on “Nagels #21

  1. Haha… Ik houd wel van een beetje bling-bling. Of beter gezegd, ik houd wel van een beetje veel bling-bling. Dus ik zou eerder 9 nagels met die glitter lakken en ééntje niet i.p.v. omgekeerd. 😉

    Like

  2. Mooi!!!! Ik weet nog niet welke nagellak ik op ga doen. Het wordt in ieder geval tijd voor een ritje Duitsland, dus zal ook bij DM voor de nagellak kijken. Fijne feestdagen!

    Like

  3. Pingback: Nagels #33 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Feest make-up | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s