Friday Finds

Opvouwbaar tasje

Het is inmiddels alweer bijna een jaar dat je bij je winkelaankopen geen plastic tasje meer krijgt. Althans niet meer gratis. Persoonlijk vind ik dat een goede zaak. Toen ik hoorde dat dit een nieuwe regel werd had ik besloten om  alvast aan te wennen om een eigen tasje mee te nemen. Ik doe het dus nu denk ik al zo’n 1,5 jaar dat ik eigen tasjes meeneem.

boodschappentas

De meeste tasjes, van die opvouwbare heb ik het dan over, zijn best saai. Vaak zijn ze 1 kleur en af en toe vind je er wel eens een met een printje. Zelf heb ik inmiddels een aantal verschillende kleuren in mijn bezit.

Tot ik op deze leukerd stuitte, een opvouwbaar tasje in de vorm van een varkentje (er zijn ook kikkers, beertjes en kuikens geloof ik). Ook deze was maar een euro en kleurrijk type als ik ben hahaha viel ik uiteraard voor de roze.

Het is nylon tasje zoals de meeste uni tasjes ook zijn. Als je deze echter helemaal openritst (deze heeft inderdaad een rits, de meeste moet je vouwen en dan weer in zo’n zakje zien te proppen) vormt het gezichtje een best wel stevige bodem, ha! Dikke plus wat mij betreft.

pig-tasje-6

Het winkelt net wat vrolijker. Neem jij altijd trouw je eigen tasje(s) mee als je gaat winkelen?

Annette

18 thoughts on “Friday Finds

  1. Haha, wat een vrolijk dingetje! Die vergeet je niet snel.

    Ik had altijd een berg plastic tassen in de schuur, maar daar is niks meer van over. Ik neem ook altijd een tasje mee, gewoon een saai linnen ding. Niet zo leuk als dit vrolijke dingetje van jou!

    Like

  2. Leuk tasje!
    Ik vind het ook prima hoor, geen draagtassen meer in de winkels. Alleen vergeet ik m’n eigen tasje nog regelmatig. We hebben ook van die opvouwbare in allerlei kleurtjes maar niet zo’n leuke als wat je hier laat zien 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s