Friday Finds

Lipbalm met droogbloem

Eerlijk is eerlijk toen ik deze lipbalm op een van de Aziatische shopsites tegen kwam wist ik niet dat het een knock-off was van een ‘duurder’ merk. Ik had deze dus al huppatee naar Nederland geklikt toen ik ergens een artikel las over het ‘origineel’.

Lipbalm droogbloem

Ik vond het gewoon een superleuk item en omdat ik – zoals je weet – dol ben op lipbalms moest ik deze wel een keer aan de collectie toevoegen. Normaal gesproken zal ik niet zo snel make-up producten op dit soort sites kopen. Ik hoor toch wat gekke verhalen over gesjoemel met ingrediënten (geen idee of dat waar is maar de meest wilde verhalen doen de ronde).

Een fijne dupe scoren is altijd leuk en scheelt een hoop geld maar bewust een ‘nep artikel’ bijvoorbeeld MAC lipstick dat zal ik dan toch niet zo snel doen. Anyway, deze leukerd werd mij toegestuurd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik hem prachtig vind.

Het is toch heel kunstig om zo’n iene-mienie bloempje in een balm te gieten. Wellicht niet zo mooi als het origineel maar daar kan ik dus geen oordeel over geven. Ik betaalde EUR 2,30 voor deze lipbalm.

lipbalm droogbloem

Hij voelt goed aan op de lippen maar je moet wel even opletten. Dit is zo’n balm die verkleurd door je lichaamstemperatuur. Hij wordt bij mij dus best een heftige roze kleur. Hij trekt behoorlijk in de lippen maar zit daardoor wel heel lang goed. Gelukkig droogt hij niet heel erg uit maar erg voedend kan ik hem ook niet noemen.

lipbalm droogbloem

Zelf geef ik toch de voorkeur aan een kleurloze lipbalm en iets meer vettigheid. Ik ben nu eenmaal van de ‘vette bek’ zeg maar, droge lippen (of het gevoel van droge lippen) daar word ik helemaal gek van. Leuk dus voor af en toe deze balm en prachtig om naar te kijken.

Wat vind jij van dit prachtige item?

Annette

14 thoughts on “Friday Finds

  1. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s